Povezane vesti
O’ Saliven: Đoković je fenomenalan, voleo bih da dođem u Srbiju
Sport klub 03.04.2025
Novak Đoković u tenisu, Roni O' Saliven u snukeru. Najbolji od najboljih, mnogi će reći najbolji svih vremena u svom sportu. Zbog toga nije ni teško zamisliti da se dve takve veličine fantastično razumeju i veoma cene. Čuvena „Raketa“ nekoliko puta je… »
VIDEO Roni O’Saliven ekskluzivno za Nova.rs o dolasku u Srbiju, sličnosti sa Novakom i GOAT kriterijumu
Nova 03.04.2025
"Kada imate dugu karijeru kao Novak i ja, igrači dolaze i odlaze, stilovi igre se menjaju. Voleo bih da jednog dana dođem u Srbiju, čuo sam da je to prelepa, prelepa, prelepa zemlja", rekao je O'Saliven. Roni O’Saliven, po mnogima najbolji snukeraš svih… »
Vesti dana »
Pogledajte kako kriminalci napadaju posmatrače Crte: „Vikala sam policija, niko se nije pojavio“
Nova pre 10 minutajoš 68 povezanih
Vremenska prognoza za Srbiju: Pretežno oblačno sa povremenim padavinama i postepenim razvedravanjem
Naslovi.ai pre 1 minutjoš 23 povezane
Rukometašice protiv domaćina za prvo mesto u grupi! Srpkinje žele senzaciju: One su pod pritiskom - verujem da možemo da iznenadimo!
Kurir pre 5 minutajoš 36 povezanih
Mladić uhapšen zbog navodnog nanošenja lakše povrede osobi iz Ćacilenda
Beta pre 55 minutajoš 29 povezanih
Kolima udario autobus GSP, beba stradala na mestu, otac u UC, majci se bore za život: Detalji nesreće na Milošu Velikom
Euronews pre 35 minutajoš 55 povezanih