Povezane vesti
Izgubila nevinost s kolegom, pa mu pevala na proslavi rođenja sina: Pevačica šokirala priznanjem o Peđi Jovanoviću
Mondo 03.04.2025
Dušica Grabović priznala da je nevinost izgubila sa Peđom Jovanovićem. Pevačica Dušica Grabović otvoreno je govorila o svom privatnom životu i jednom prilikom otkrila da je sa kolegom Peđom Jovanovićem imala intimne odnose. "Anu i njega poznajem od 16… »
Poznata pevačica šokirala javnost! Priznala da je nevinost izgubila sa Peđom Jovanovićem, a da mu je kasnije bila na rođenju…
Kurir 03.04.2025
Pevačica Dušica Grabović otvoreno je govorila o svom privatnom životu i jednom prilikom otkrila da je sa kolegom Peđom Jovanovićem imala intimne odnose. - Anu i njega poznajem od 16. godine života, rođeni smo u istom gradu, a ja sam zbog njega i počela… »
Vesti dana »

"Putin i Zelenski se Mrze više od svega, otežavaju mi" Tramp se požalio novinarima
Alo pre 52 minutajoš 48 povezanih

Zečević: Srbija bi mogla da bude spremna za članstvo u EU do 2030, Crna Gora najambicioznija kandidatkinja
Euronews pre 42 minutajoš 102 povezane

Studenti iz Novog Pazara stigli u Mrčajevce, priređen im doček uz vatromet
Morava info pre 16 minutajoš 30 povezanih

Karlika Džounsa izneli sa parketa: Zabrinjavajuća scena u Areni, nije mogao da se osloni na nogu
Mondo pre 32 minutajoš 27 povezanih