Povezane vesti

Razrešeni direktor škole u Omoljici: „U gradskoj kući me napala grupa maskiranih ljudi“

Razrešeni direktor škole u Omoljici: „U gradskoj kući me napala grupa maskiranih ljudi“

Nova 03.04.2025
Razrešeni direktor OŠ "Dositej Obradović" u Omoljici Vladimir Ristić rekao je za N1 da je, nakon što je upozoravao nadležne na problem sa hidrantskom mrežom, "jedino rešenje bilo njegova smena, a ne popravka onoga što je neispravno u školi"… »
Zašto je razrešen direktor škole u Omoljici: „U gradskoj kući me napala grupa maskiranih ljudi“

Zašto je razrešen direktor škole u Omoljici: „U gradskoj kući me napala grupa maskiranih ljudi“

N1 Info 03.04.2025
Razrešeni direktor OŠ "Dositej Obradović" u Omoljici Vladimir Ristić rekao je za N1 da je, nakon što je upozoravao nadležne na problem sa hidrantskom mrežom, "jedino rešenje bilo njegova smena, a ne popravka onoga što je neispravno u školi"… »
Ko je Vladimir Ristić, smenjeni direktor OŠ „Dositej Obradović“ u Omoljici?

Ko je Vladimir Ristić, smenjeni direktor OŠ „Dositej Obradović“ u Omoljici?

Danas 03.04.2025
Posle 10 godina, koliko je proveo na čelu OŠ „Dositej Obradović“ u Omoljici, Vladimir Ristić je smenjen sa te funkcije, a sličnu sudbinu doživeo je pre dve godine. Direktorovanje ovog profesora fizičkog vaspitanja obeležili su maltene filmski… »
VIDEO: Kolektiv škole u Omoljici novopostavljenog direktora dočekao pesmom „Živeti slobodno“

VIDEO: Kolektiv škole u Omoljici novopostavljenog direktora dočekao pesmom „Živeti slobodno“

N1 Info 03.04.2025
Novoimenovanog v. d. direktora Osnovne škole "Dositej Obradović" iz Omoljice, Slobodana Mrđena, kolektiv te škole dočekao je danas pesmom "Živeti slobodno" Đorđa Balaševića. Profesor fizičke kulture iz Pančeva, Slobodan Mrđen, prema rešenju… »

Vesti dana »