Povezane vesti
Ponavljala godinu u školi, a danas mlati pare: Evo kako se starleta proslavila i promenila lični opis: Otac je podržava u…
Blic pre 26 dana
Starleta i bivša učesnica rijalitija "Elita" Maja Marinković ponavljala je godinu u školi, ali je ona nikad nije ni zanimala, kako je sama govorila u medijima ranije. Ipak, kako je mlada Beograđanka brzo shvatila kako da se opari, ušla je u… »
Majka Tijane Ajfon radi kao vaspitačica preko 35 godina! Evo kako izgleda: Ljudi su zgroženi, ali napravila je od mene…
Kurir pre 26 dana
Starleta Tijana Ajfon pravila je skandale u rijalitiju, nedavno joj je i izgoreo automobil, a malo ko zna da joj je majka vaspitačica. - Nekad me ljudi pitaju zgranuto: "Tvoja majka je vaspitač?!" i ja im kažem: "Da, napravila je od mene čoveka!". Ona… »
Majka Tijane Ajfon radi kao vaspitačica: Nju privodili zbog podvođenja devojaka, bila u zatvoru, a evo ko je krivac
Mondo pre 26 dana
Majka Tijane Ajfon je vaspitačica već 35 godina i ljudi su šokirani. Starleta Tijana Ajfon godinama puni naslovne strane skandalima — od burnog učešća u rijalitijima, preko hapšenja zbog sumnje na podvođenje, pa sve do nedavne situacije kada joj… »
Majka Tijane Ajfon radi kao vaspitačica preko 35 godina: Evo kako izgleda: "Ljudi su zgranuti, a ona je napravila čoveka od…
Blic pre 26 dana
Starleta Tijana Ajfon pravila je skandale u rijalitiju, bila je hapšena zbog podvođenja, a nedavno joj je i izgoreo automobil, a malo ko zna da ova kontroverzna ličnost ima majku koja je vaspitačica. - Nekad me ljudi pitaju zgranuto: "Tvoja majka je… »
Evo šta je po obrazovanju Maja Marinković: Starleta bežala iz škole, nastavnici joj poklanjali dvojke: Otkriveni detalji
Blic pre 27 dana
Starleta i bivša učesnica rijalitija Elita, Maja Marinković ne priča previše o svom obrazovanju, a malo ko zna da je pohađala frizersku školu. Naime, kako su se ranije pojavile informacije u medijima, Maja nije previše bila orna za radom i… »
Vesti dana »

Određeno zadržavanje muškarcu koji je pod dejstvom alkohola vređao Mariniku Tepić i njenu majku: Pojavio se snimak svađe
Blic pre 4 satijoš 1 povezana

Đurić optužio austrijsku ministarku za mešanje u unutrašnje političke odnose u Srbiji
Danas pre 3 satajoš 1 povezana