Повезане вести
Харис Џиновић полудео због питања о Мелини: „Ало, не занима ме ни где је ни шта ради“
Нова 04.04.2025
Певач је и даље у лошим односима са бившом супругом од које се прошле године развео. Легендарни Харис Џиновић синоћ је имао наступ у једном престоничком ресторану, а том приликом открио је и чиме би се бавио да није певач. „Био… »
"Ало, не занима ме мелина ни где је ни шта је..." Харис Џиновић одбрусио на питање о бившој: Спаваш с неким, једеш и сутра…
Курир 04.04.2025
Певач Харис Џиновић наступио је у једном од најпознатијих престоничких ресторана, који је био препун обожавалаца његове музике који су желели да уживају у његовим хитовима. Пре самог наступа причао је о приватном животу и чиме… »
"Ало, не занима ме мелина, ни бизнисмен, до помирења неће доћи никад": Харис Џиновић одбрусио на питање о бившој…
Блиц 03.04.2025
Певач Харис Џиновић недавно се развео од супруге Мелине са којим је у браку добио двоје деце - сина Кана и ћерку Ђину. Наиме, Харис је вечерас пред припидницима седме силе проговорио о приватном животу и чиме би се бавио да није… »
Вести дана »

БИА звала студенте на „пријатељски“ и „необавезни“ разговор пред војну параду
Недељник пре 2 сатајош 8 повезаних

Скупштина Београда усвојила ребаланс пословања више јавних предузећа
Еуроневс пре 3 сатајош 45 повезаних