Povezane vesti

Haris Džinović poludeo zbog pitanja o Melini: „Alo, ne zanima me ni gde je ni šta radi“

Haris Džinović poludeo zbog pitanja o Melini: „Alo, ne zanima me ni gde je ni šta radi“

Nova 04.04.2025
Pevač je i dalje u lošim odnosima sa bivšom suprugom od koje se prošle godine razveo. Legendarni Haris Džinović sinoć je imao nastup u jednom prestoničkom restoranu, a tom prilikom otkrio je i čime bi se bavio da nije pevač. „Bio bih lopov… »
"Alo, ne zanima me melina ni gde je ni šta je..." Haris Džinović odbrusio na pitanje o bivšoj: Spavaš s nekim, jedeš i…

"Alo, ne zanima me melina ni gde je ni šta je..." Haris Džinović odbrusio na pitanje o bivšoj: Spavaš s nekim, jedeš i…

Kurir 04.04.2025
Pevač Haris Džinović nastupio je u jednom od najpoznatijih prestoničkih restorana, koji je bio prepun obožavalaca njegove muzike koji su želeli da uživaju u njegovim hitovima. Pre samog nastupa pričao je o privatnom životu i čime bi se bavio da… »
"Alo, ne zanima me melina, ni biznismen, do pomirenja neće doći nikad": Haris Džinović odbrusio na pitanje o bivšoj…

"Alo, ne zanima me melina, ni biznismen, do pomirenja neće doći nikad": Haris Džinović odbrusio na pitanje o bivšoj…

Blic 03.04.2025
Pevač Haris Džinović nedavno se razveo od supruge Meline sa kojim je u braku dobio dvoje dece - sina Kana i ćerku Đinu. Naime, Haris je večeras pred pripidnicima sedme sile progovorio o privatnom životu i čime bi se bavio da nije pevač: "Bio bih… »

Vesti dana »