Povezane vesti
(Foto) "Ovo kao da je plastična lutka": Zbog fotošopa Dare Bubamare se usijale društvene mreže: Evo zašto je tačno na meti…
Blic 04.04.2025
Pevačica Dara Bubamara objavila je nekoliko videa za nove pesme sa specijalnim efektima, a sve je iznenadilo to koliko je fotošopa i efekata korišćeno u njima. Naime, na društvenim mrežama mnogi su komentarisali to da je pevačica čak insistirala na tome… »
"Daj mi pesmu, ne interesuje me" Ovaj hit bio je namenjen Dari Bubamari, poznata pevačica ga uzela i zaradila milione!
Kurir 04.04.2025
Pevačica Dara Bubamara otkrila je nedavno kako je popularna pesma njene koleginice Viki Miljković prvobitno bila namenjena njoj. Naime, Viki je od pesme "Crno na belo" zaradila milione, a Dara je ispričala kako je prvi put čula pesmu od producenta Braje… »
Ovaj veliki hit je bio namenjen Dari Bubamari, ali ga je njena koleginica otpevala i zaradila milione: "Rekla sam joj - Daj mi…
Blic 04.04.2025
Pevačica Dara Bubamara otkrila je nedavno kako je popularna pesma njene koleginice Viki Miljković prvobitno bila namenjena njoj. Naime, Viki je od pesme "Crno na belo" zaradila milione, a Dara je ispričala kako je prvi put čula pesmu od producenta Braje… »
Vesti dana »

Stiglo osveženje, danas pretežno oblačno sa maksimalnom temperaturom od 23 stepena
RTS pre 1 satjoš 9 povezanih

Na današnji dan: Umro tvorac žileta, Tajson protivnika ugrizao za uvo, EP osudio zločin u Srebrenici
Radio 021 pre 17 minutajoš 2 povezane

(Foto) blokade u Srbiji: Akcije planirane za danas odložene, sve saobraćajnice prohodne
Blic pre 7 minutajoš 2 povezane

(Foto, video): Ovakve oluje u Srbiji ranije nismo imali, a mnogi ni ne znaju koliko su opasne! Evo zašto nastaju baš sada i šta je ključni okidač
Blic pre 1 satjoš 2 povezane

Tramp: Prirediću malo iznenađenje Rusiji; Moskva: Novo američko oružje Kijevu ne doprinosi miru
RTS pre 17 minutajoš 2 povezane