Povezane vesti
(Foto) "Ovo kao da je plastična lutka": Zbog fotošopa Dare Bubamare se usijale društvene mreže: Evo zašto je tačno na meti…
Blic 04.04.2025
Pevačica Dara Bubamara objavila je nekoliko videa za nove pesme sa specijalnim efektima, a sve je iznenadilo to koliko je fotošopa i efekata korišćeno u njima. Naime, na društvenim mrežama mnogi su komentarisali to da je pevačica čak insistirala na tome… »
"Daj mi pesmu, ne interesuje me" Ovaj hit bio je namenjen Dari Bubamari, poznata pevačica ga uzela i zaradila milione!
Kurir 04.04.2025
Pevačica Dara Bubamara otkrila je nedavno kako je popularna pesma njene koleginice Viki Miljković prvobitno bila namenjena njoj. Naime, Viki je od pesme "Crno na belo" zaradila milione, a Dara je ispričala kako je prvi put čula pesmu od producenta Braje… »
Ovaj veliki hit je bio namenjen Dari Bubamari, ali ga je njena koleginica otpevala i zaradila milione: "Rekla sam joj - Daj mi…
Blic 04.04.2025
Pevačica Dara Bubamara otkrila je nedavno kako je popularna pesma njene koleginice Viki Miljković prvobitno bila namenjena njoj. Naime, Viki je od pesme "Crno na belo" zaradila milione, a Dara je ispričala kako je prvi put čula pesmu od producenta Braje… »
Vesti dana »
Komšije ne pamte ovakav rezultat na AO, teniser iz BiH obrisao patos sa rivalom i prošao u drugo kolo
Telegraf pre 19 minutajoš 17 povezanih
Danas hitan sastanak ambasadora EU zbog Trampovih najava o carinama
Telegraf pre 39 minutajoš 9 povezanih
Vedro, vetrovito i vrlo hladno: Ujutro jak mraz, tokom dana oko 0 stepeni
Telegraf pre 2 satajoš 7 povezanih
U pančevačkoj Rafineriji počela proizvodnja naftnih derivata, evro dizel na pumpama od 27. januara
Sputnik pre 14 minutajoš 7 povezanih
Španija sigurna protiv Austrije, Srbiji neophodan trijumf protiv Nemačke
Danas pre 6 satijoš 11 povezanih