Povezane vesti
(Foto) "Ovo kao da je plastična lutka": Zbog fotošopa Dare Bubamare se usijale društvene mreže: Evo zašto je tačno na meti…
Blic 04.04.2025
Pevačica Dara Bubamara objavila je nekoliko videa za nove pesme sa specijalnim efektima, a sve je iznenadilo to koliko je fotošopa i efekata korišćeno u njima. Naime, na društvenim mrežama mnogi su komentarisali to da je pevačica čak insistirala na tome… »
"Daj mi pesmu, ne interesuje me" Ovaj hit bio je namenjen Dari Bubamari, poznata pevačica ga uzela i zaradila milione!
Kurir 04.04.2025
Pevačica Dara Bubamara otkrila je nedavno kako je popularna pesma njene koleginice Viki Miljković prvobitno bila namenjena njoj. Naime, Viki je od pesme "Crno na belo" zaradila milione, a Dara je ispričala kako je prvi put čula pesmu od producenta Braje… »
Ovaj veliki hit je bio namenjen Dari Bubamari, ali ga je njena koleginica otpevala i zaradila milione: "Rekla sam joj - Daj mi…
Blic 04.04.2025
Pevačica Dara Bubamara otkrila je nedavno kako je popularna pesma njene koleginice Viki Miljković prvobitno bila namenjena njoj. Naime, Viki je od pesme "Crno na belo" zaradila milione, a Dara je ispričala kako je prvi put čula pesmu od producenta Braje… »
Vesti dana »

Novi Sad: Opozicija i gradonačelnik oprečno o blokadi skupštine i izborima za mesne zajednice
Beta pre 24 minutajoš 16 povezanih

Studenti krenuli ka tužilaštvu da predaju krivičnu prijavu protiv Vučića
Radio sto plus pre 39 minutajoš 13 povezanih

Nekoliko povrijeđenih u sukobu policije i građana ispred Skupštine Novog Sada
Al Jazeera pre 1 satjoš 34 povezane

"Uzbuđen sam što ću moći da predstavim Ekspo 2027 celom svetu" Bolt: Za mene je stvarno velika čast što sam ovde prvi put
Kurir pre 4 minutajoš 37 povezanih