Povezane vesti
(Foto) "Ovo kao da je plastična lutka": Zbog fotošopa Dare Bubamare se usijale društvene mreže: Evo zašto je tačno na meti…
Blic 04.04.2025
Pevačica Dara Bubamara objavila je nekoliko videa za nove pesme sa specijalnim efektima, a sve je iznenadilo to koliko je fotošopa i efekata korišćeno u njima. Naime, na društvenim mrežama mnogi su komentarisali to da je pevačica čak insistirala na tome… »
Ovaj veliki hit je bio namenjen Dari Bubamari, ali ga je njena koleginica otpevala i zaradila milione: "Rekla sam joj - Daj mi…
Blic 04.04.2025
Pevačica Dara Bubamara otkrila je nedavno kako je popularna pesma njene koleginice Viki Miljković prvobitno bila namenjena njoj. Naime, Viki je od pesme "Crno na belo" zaradila milione, a Dara je ispričala kako je prvi put čula pesmu od producenta Braje… »
"Daj mi pesmu, ne interesuje me" Ovaj hit bio je namenjen Dari Bubamari, poznata pevačica ga uzela i zaradila milione!
Kurir 04.04.2025
Pevačica Dara Bubamara otkrila je nedavno kako je popularna pesma njene koleginice Viki Miljković prvobitno bila namenjena njoj. Naime, Viki je od pesme "Crno na belo" zaradila milione, a Dara je ispričala kako je prvi put čula pesmu od producenta Braje… »
Vesti dana »
Ukrajina zadala snažan udarac Putinu! Za četiri dana pogođeno čak 35 brodova ruske "flote u senci", a onda još 14 tokom noći! Bukti u azovskom moru (foto/video)
Kurir pre 5 satijoš 30 povezanih
Modžtaba Hamnei ne prisustvuje sahrani oca: Garda tvrdi da mu je bezbednost ugrožena ili su povrede ipak toliko užasne?
Večernje novosti pre 1 satjoš 42 povezane
Tanjga posle poraza Vojvodine žali samo za dve stvari: "Možda smo malo manje verovali, napravili smo..."
Telegraf pre 32 minutajoš 23 povezane
Apostolović: Narednom godišnjem izveštaju EK o Srbiji pristupićemo drugačije
Danas pre 6 satijoš 29 povezanih
Država smanjuje akcize na gorivo: Evo da li će i cene na pumpama biti niže
Dnevnik pre 3 satajoš 35 povezanih