Povezane vesti
'Stidljivko koji nije rođen za politiku': Erol Mask o sinu Ilonu
BBC News 04.04.2025
Ilon Mask je najbogatiji čovek na svetu, a posle povratka Donalda Trampa u Belu kuću ušao je i aktivno u politiku. Ilon Mask je najbogatiji čovek na svetu, tehnološki preduzetnik sa jakim vezama i retkim pristupom političkim moćnicima na najvišim… »
‘Stidljivko koji nije rođen za politiku’: Erol Mask o sinu Ilonu
Južne vesti 04.04.2025
Getty Images Ilon Mask je najbogatiji čovek na svetu, tehnološki preduzetnik sa jakim vezama i retkim pristupom političkim moćnicima na najvišim položajima. BBC je razgovarao sa Maskovim ocem Erolom da bi stekao uvid u Ilonovo detinjstvo i to kako je ono… »
'Stidljivko koji nije rođen za politiku': Erol Mask o sinu Ilonu
NIN 04.04.2025
Ilon Mask je najbogatiji čovek na svetu, tehnološki preduzetnik sa jakim vezama i retkim pristupom političkim moćnicima na najvišim položajima. BBC je razgovarao sa Maskovim ocem Erolom da bi stekao uvid u Ilonovo detinjstvo i to kako je ono uticalo na… »
Vesti dana »
Veliki vremenski preokret nas čeka posle ovog datuma: Čubrilo otkriva do kada će trajati Miholjsko leto
Mondo pre 7 satijoš 36 povezanih
Kreni-Promeni: Tužilaštvu rok od 48 sati da reaguje u slučaju napada na Tatjanu Mićić
Nova pre 2 satajoš 31 povezana
Istraga napada na letu Dubai - Tel Aviv; Kac: Incident bio pokušaj džihadističkog napada
RTV pre 1 satjoš 87 povezanih
Đoković posle 11 godina opet pobeđuje u Pekingu: Drago mi je da sam se vratio na moje srećno mesto
Dnevnik pre 1 satjoš 49 povezanih