Povezane vesti
"Nis: nije napravio nijedan faul": Bajatović siguran da će biti novog odlaganja sankcija
Blic 04.04.2025
Generalni direktor Srbijagasa Dušan Bajatović izjavio je danas da je već sada siguran da će bar još jednom biti odložene američke sankcije NIS-u. Dušan Bajatović je rekao gostujući na TV K1 da NIS nije napravio nijedan faul i istakao da su najavljene… »
Bajatović: Već sada sam siguran da će biti novog odlaganja sankcija NIS-u
Dnevnik 04.04.2025
BEOGRAD: Generalni direktor Srbijagasa Dušan Bajatović izjavio je danas da je već sada siguran da će bar još jednom biti odložene američke sankcije NIS-u. Bajatović je rekao gostujući na TV K1 da NIS nije napravio nijedan faul i istakao da su najavljene… »
RTV 04.04.2025
BEOGRAD - Generalni direktor Srbijagasa Dušan Bajatović izjavio je danas da je već sada siguran da će bar još jednom biti odložene američke sankcije NIS-u. Bajatović je rekao gostujući na TV K1 da NIS nije napravio nijedan faul i istakao da su najavljene… »
Euronews 04.04.2025
Generalni direktor Srbijagasa Dušan Bajatović izjavio je da je već sada siguran da će bar još jednom biti odložene američke sankcije NIS-u. Bajatović je rekao gostujući na TV K1 da NIS nije napravio nijedan faul i istakao da su najavljene sankcije… »
Bajatović o odlaganju sankcija NIS-u: Jedna stvar može da bude ključna kad su sankcije u pitanju
Telegraf 04.04.2025
Generalni direktor Srbijagasa Dušan Bajatović izjavio je da je već sada siguran da će bar još jednom biti odložene američke sankcije NIS-u. Bajatović je rekao gostujući na TV K1 da NIS nije napravio nijedan faul i istakao da su najavljene sankcije… »
Vesti dana »

Udruženje dramskih umetnika Srbije: Hubač i Lalić se povukli iz procesa izbora Saveta REM-a
Nedeljnik pre 3 satajoš 14 povezanih

Marija Šehić nakon otkaza na TV Euronews Srbija: Novinar je odgovoran isključivo javnosti
Danas pre 5 satijoš 20 povezanih

Pad aviona u Indiji – više od 240 poginulih, jedan putnik preživeo pad (VIDEO)
RTV pre 30 minutajoš 188 povezanih

Viši sud u Novom Sadu ukinuo pritvor jednoj osumnjičenoj u slučaju "nadstrešnica"
Pravda pre 5 satijoš 14 povezanih