Povezane vesti
"Šutnuo ga je 40 puta, silovali ga drškom od metle, urinirali u kafu, gurali glavu u kofu" Jeziva svedočenja o ubistvu…
Kurir 04.04.2025
Srećko Stefanović, Saša Stanković i Dalibor Petrović, okrivljeni za teško ubistvo Stanimira Brajkovića (74) u zatvoru u Padinskoj Skeli 4. februara 2024. godine, gde su svi bili zbog neplaćenih prekršaja, negirali su juče u Višem sudu u Beogradu da su… »
Davili ga u kofi vode, gušili jastukom: Optuženi za ubistvo dede Stanimira (75) u zatvoru ispričali jezive detalje: Svaljuju…
Blic 04.04.2025
Srećko Stefanović, Saša Stanković i Dalibor Petrović, okrivljeni za teško ubistvo Stanimira Brajkovića (74) u zatvoru u Padinskoj Skeli 4. februara 2024. godine, gde su svi bili zbog neplaćenih prekršaja, negirali su juče u Višem sudu u Beogradu da su… »
„Deda na ceduljici napisao ‘pomoć'“: Monstrumi danima jezivo mučili Stanimira u zatvoru, niko nije reagovao – sad se brane na…
Nova 04.04.2025
Suđenje Srećku Stefanoviću (21), Saši Stankoviću (21) i Daliboru Petroviću (22) za ubistvo Stanimira Brajkovića u KPZ Padinska Skela počelo je juče u Višem sudu u Beogradu. Trojica okrivljenih izneli su svoje odbrane pred sudom. Portal Nova.rs izostavio… »
"Rekli su da je umro od srčanog udara, imao je vidne povrede": Svedočenje sina penzionera ubijenog u Padinskoj skeli
Mondo 04.04.2025
Stanimir Brajković jpreminuo je u zatvoru od srčanog udara nakon mučenja od strane drugih zatvorenika. Na jučerašnjem suđenju Srećku Stefanoviću, Saši Stankoviću i Daliboru Petroviću, koji su okrivljeni za ubistvo Stanimira Brajkovića u KPZ Padinska… »
„Upravnik zatvora mi je rekao da je otac preminuo do srčanog udara, a ja sam na prepoznavanju video da ima povrede“: Potresne…
Nova 04.04.2025
Na jučerašnjem suđenju Srećku Stefanoviću, Saši Stankoviću i Daliboru Petroviću, koji su okrivljeni za ubistvo Stanimira Brajkovića u KPZ Padinska Skela svedočio je oštećeni Zoran Brajković, Stanimirov sin. Iako je odbrana trojice okrivljenih zahtevala… »
Silovali ga metlom, skakali po kičmi: Ovo je odbrana okrivljenih za ubistvo u Padinjaku, međusobno se optužuju
Telegraf 04.04.2025
"Skakali su po njemu i udarali ga" Suđenje Srećku Stefanoviću (21), Saši Stankoviću (21) i Daliboru Petroviću (22) za ubistvo Stanimira Brajkovića u KPZ Padinska Skela počelo je juče u Višem sudu u Beogradu. Trojica okrivljenih izneli su svoje odbrane… »
"Upravnik zatvora mi je rekao da je otac umro od srca..." Potresno svedočenje sina Stanimira (74) koji je brutalno ubijen u…
Blic 04.04.2025
Na jučerašnjem suđenju Srećku Stefanoviću, Saši Stankoviću i Daliboru Petroviću, koji su okrivljeni za ubistvo Stanimira Brajkovića u KPZ Padinska Skela svedočio je oštećeni Zoran Brajković, Stanimirov sin. Iako je odbrana trojice okrivljenih zahtevala… »
Rekli su da je umro od srčanog udara, a na telu sam video povrede: Svedočio sin Stanimira ubijenog u Padinjaku
Telegraf 04.04.2025
Vesti dana »

Partizan može na Hajduk u poslednjem kolu kvalifikacija! Ovo su potencijalni rivali crno-belih za grupu lk
Telegraf pre 2 satajoš 9 povezanih

Tramp šalje svog čoveka u Rusiju! ''Dao sam Putinu rok da postigne sporazum sa Ukrajinom''
Alo pre 2 satajoš 5 povezanih

Određen pritvor do 30 dana za desetoricu uhapšenih u Novom Pazaru: Advokati ulažu žalbu
Blic pre 5 satijoš 3 povezane

Olivera Kovačević više nije urednica Pesme Evrovizije: „Smenjena sam zbog podrške studentima“
Nedeljnik pre 2 satajoš 1 povezana

Dramatična poruka nemačkog ministra: "Izrael na ivici diplomatske izolacije zbog Gaze!
Blic pre 3 satajoš 1 povezana