Повезане вести
"Шутнуо га је 40 пута, силовали га дршком од метле, уринирали у кафу, гурали главу у кофу" Језива сведочења о убиству…
Курир 04.04.2025
Срећко Стефановић, Саша Станковић и Далибор Петровић, окривљени за тешко убиство Станимира Брајковића (74) у затвору у Падинској Скели 4. фебруара 2024. године, где су сви били због неплаћених прекршаја, негирали су јуче у Вишем… »
Давили га у кофи воде, гушили јастуком: Оптужени за убиство деде Станимира (75) у затвору испричали језиве детаље: Сваљују…
Блиц 04.04.2025
Срећко Стефановић, Саша Станковић и Далибор Петровић, окривљени за тешко убиство Станимира Брајковића (74) у затвору у Падинској Скели 4. фебруара 2024. године, где су сви били због неплаћених прекршаја, негирали су јуче у Вишем… »
„Деда на цедуљици написао ‘помоћ'“: Монструми данима језиво мучили Станимира у затвору, нико није реаговао – сад се бране на…
Нова 04.04.2025
Суђење Срећку Стефановићу (21), Саши Станковићу (21) и Далибору Петровићу (22) за убиство Станимира Брајковића у КПЗ Падинска Скела почело је јуче у Вишем суду у Београду. Тројица окривљених изнели су своје одбране пред судом… »
"Рекли су да је умро од срчаног удара, имао је видне повреде": Сведочење сина пензионера убијеног у Падинској скели
Мондо 04.04.2025
Станимир Брајковић јпреминуо је у затвору од срчаног удара након мучења од стране других затвореника. На јучерашњем суђењу Срећку Стефановићу, Саши Станковићу и Далибору Петровићу, који су окривљени за убиство Станимира… »
„Управник затвора ми је рекао да је отац преминуо до срчаног удара, а ја сам на препознавању видео да има повреде“: Потресне…
Нова 04.04.2025
На јучерашњем суђењу Срећку Стефановићу, Саши Станковићу и Далибору Петровићу, који су окривљени за убиство Станимира Брајковића у КПЗ Падинска Скела сведочио је оштећени Зоран Брајковић, Станимиров син. Иако је одбрана… »
Силовали га метлом, скакали по кичми: Ово је одбрана окривљених за убиство у Падињаку, међусобно се оптужују
Телеграф 04.04.2025
"Скакали су по њему и ударали га" Суђење Срећку Стефановићу (21), Саши Станковићу (21) и Далибору Петровићу (22) за убиство Станимира Брајковића у КПЗ Падинска Скела почело је јуче у Вишем суду у Београду. Тројица окривљених… »
"Управник затвора ми је рекао да је отац умро од срца..." Потресно сведочење сина Станимира (74) који је брутално убијен у…
Блиц 04.04.2025
На јучерашњем суђењу Срећку Стефановићу, Саши Станковићу и Далибору Петровићу, који су окривљени за убиство Станимира Брајковића у КПЗ Падинска Скела сведочио је оштећени Зоран Брајковић, Станимиров син. Иако је одбрана… »
Рекли су да је умро од срчаног удара, а на телу сам видео повреде: Сведочио син Станимира убијеног у Падињаку
Телеграф 04.04.2025
Вести дана »
"Европа пред цивилизацијским брисањем"! Трампов документ дигао буру: Ако се настави урушавање, континент ће бити непрепознатљив за мање од 20 година!
Курир пре 4 минутајош 1 повезана
Гашић: Хелезове изјаве о „сарајевском сафарију“ ратнохушкачка пропаганда, међународни партнери да реагују
Данас пре 3 сатајош 1 повезана
Срђан Јандрић је победник "Мастерцхеф Србија", освојио награду од 50.000 евра
Блиц пре 4 сатијош 1 повезана