Povezane vesti

Njegovih dva minuta istine na RTS otvorilo je oči Srbiji: Profesor Radan Stojanović s Medicinskog oglasio se prvi put posle…

Njegovih dva minuta istine na RTS otvorilo je oči Srbiji: Profesor Radan Stojanović s Medicinskog oglasio se prvi put posle…

Nova 04.04.2025
Nastup doktora Radana Stojanovića, profesora farmakologije na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Beogradu, u emisiji na Radio-televiziji Srbije u četvrtak uveče, ispratila je cela zemlja, a oduševljenje i aplauzi još odjekuju. Profesor je… »
„Student mi je rekao: ‘Vi niste moj profesor, vi ste moja familija'“: Profesor Stojanović na RTS podelio dirljiv…

„Student mi je rekao: ‘Vi niste moj profesor, vi ste moja familija'“: Profesor Stojanović na RTS podelio dirljiv…

Nova 04.04.2025
Profesor Medicinskog fakulteta u Beogradu dr Radan Stojanović objasnio je sinoć u svom gostovanju na RTS-u kako funkcionišu studentski plenumi i zašto su legitimni, a iskoristio je priliku i da napravi razliku između studenata u blokadi i onih koji… »
Dva minuta istine na RTS: Profesor Medicinskog fakulteta o "studentima koji žele da uče" (video)

Dva minuta istine na RTS: Profesor Medicinskog fakulteta o "studentima koji žele da uče" (video)

Pravda 04.04.2025
Profesor Medicinskog fakulteta u Beogradu dr Radan Stojanović objasnio je u svom gostovanju na RTS-u kako funkcionišu studentski plenumi i zašto su legitimni, a iskoristio je priliku i da napravi razliku između studenata u blokadi i onih koji "žele… »

Vesti dana »