Povezane vesti
Dodik: Ako se Crna Gora bila angažovala za mene – hvala im, ako nije – hvala, zapamtiću
Danas 04.04.2025
Predsednik Republike Srpske (RS) Milorad Dodik izjavio je da su mu prijatelji, „bliski ljudima u Crnoj Gori“, preneli da se Podgorica bila angažovala da Interpol ne raspiše poternicu za njim. Na opasku da je Ministarstvo vanjskih poslova (MVP) Crne Gore… »
Dodik: Ako se Crna Gora bila angažovala za mene - hvala im, ako nije - hvala, zapamtiću
Novi magazin 04.04.2025
Predsednik Republike Srpske (RS) Milorad Dodik izjavio je da su mu prijatelji, "bliski ljudima u Crnoj Gori", preneli da se Podgorica bila angažovala da Interpol ne raspiše poternicu za njim. Na opasku da je Ministarstvo vanjskih poslova (MVP) Crne Gore… »
Vesti dana »

Struja za domaćinstva i male kupce u Srbiji od danas skuplja 6,6 odsto, crvena zona od 1.200 kWh
Jugmedia pre 4 minutajoš 38 povezanih

FOTO i VIDEO: Tačno 11 meseci od tragedije na železničkoj stanici obeleženo u Novom Sadu, Beogradu, Kraljevu...
Moj Novi Sad pre 4 minutajoš 40 povezanih

Opsadno stanje u Minhenu: Eksplozije, jedna osoba mrtva, druga ranjena, zatvoren ulaz na Oktoberfest
Danas pre 1 satjoš 37 povezanih

Učesnik humanitarne flotile ka Gazi iz Beograda: 'Spreman sam i na najgore'
BBC News pre 2 satajoš 5 povezanih

Snažan ciklon donosi obilne padavine, sneg i jake vetrove u Srbiji početkom oktobra 2025
Naslovi.ai pre 0 minutajoš 60 povezanih