Povezane vesti
"Kada sam ga video, znao sam da mu je vreme isteklo": Doktor otkrio pravu istinu o lečenju i bolesti Žarka Lauševića
Mondo 04.04.2025
Kako je kasnije napisano u knjizi, čuveni glumac je uprkos pojedinim analizama verovao da je reč o upali pluća, a ne kanceru, kao i da se lečio alternativnim metodama. Čuveni glumac Žarko Laušević preminuo je u 63. godini 2023, nakonborbe sa rakom pluća… »
"Nije hteo operaciju" Doktor s VMA o borbi Žarka Lauševića sa karcinomom: "Bilo mi je jasno da je kraj"
Telegraf 04.04.2025
Žarko Laušević, legendarni glumac, preminuo je u novembru 2023. godine u 64. godini. Njegova borba s opakom bolešću detaljno je opisana u knjizi "Lauš" autora Borisa Jakića, a jedan od lekara koji je učestvovao u njegovom lečenju, pukovnik doktor Nebojša… »
"Kada sam ga video bilo mi je jasno da je njegovo vreme isteklo. Nije hteo da se operiše": Doktor sa VMA otkrio kako je…
Blic 04.04.2025
Legendarni glumac Žarko Laušević preminuo je u novembru 2023. godine u 64. godini života. Doktor sa VMA otkrio je kako je izgledala borba Žarka Lauševića sa rakom pluća, a o njegovoj pisao je Borisa Jakić u knjizi "Lauš". U tom delu napisano je sledeće… »
Vesti dana »

Vučić o izborima: Biće kada nadležan državni organ odluči, svakako pre zakonskog roka
N1 Info pre 22 minutajoš 25 povezanih

uživo KRIZA NA BLISKOM ISTOKU Nemačka obustavlja izvoz oružja Izraelu
Euronews pre 46 minutajoš 40 povezanih

Novi toplotni talas u Srbiji sa vrhuncem 16. avgusta i temperaturama do 40 stepeni
Naslovi.ai pre 12 minutajoš 44 povezane

Odluka o Popoviću: Predlaže se njegovo proterivanje sa Kosova i zabrana ulaska na dve godine
Beta pre 7 minutajoš 16 povezanih