Povezane vesti

"Kada sam ga video, znao sam da mu je vreme isteklo": Doktor otkrio pravu istinu o lečenju i bolesti Žarka Lauševića

"Kada sam ga video, znao sam da mu je vreme isteklo": Doktor otkrio pravu istinu o lečenju i bolesti Žarka Lauševića

Mondo 04.04.2025
Kako je kasnije napisano u knjizi, čuveni glumac je uprkos pojedinim analizama verovao da je reč o upali pluća, a ne kanceru, kao i da se lečio alternativnim metodama. Čuveni glumac Žarko Laušević preminuo je u 63. godini 2023, nakonborbe sa rakom pluća… »
"Nije hteo operaciju" Doktor s VMA o borbi Žarka Lauševića sa karcinomom: "Bilo mi je jasno da je kraj"

"Nije hteo operaciju" Doktor s VMA o borbi Žarka Lauševića sa karcinomom: "Bilo mi je jasno da je kraj"

Telegraf 04.04.2025
Žarko Laušević, legendarni glumac, preminuo je u novembru 2023. godine u 64. godini. Njegova borba s opakom bolešću detaljno je opisana u knjizi "Lauš" autora Borisa Jakića, a jedan od lekara koji je učestvovao u njegovom lečenju, pukovnik doktor Nebojša… »
"Kada sam ga video bilo mi je jasno da je njegovo vreme isteklo. Nije hteo da se operiše": Doktor sa VMA otkrio kako je…

"Kada sam ga video bilo mi je jasno da je njegovo vreme isteklo. Nije hteo da se operiše": Doktor sa VMA otkrio kako je…

Blic 04.04.2025
Legendarni glumac Žarko Laušević preminuo je u novembru 2023. godine u 64. godini života. Doktor sa VMA otkrio je kako je izgledala borba Žarka Lauševića sa rakom pluća, a o njegovoj pisao je Borisa Jakić u knjizi "Lauš". U tom delu napisano je sledeće… »

Vesti dana »