Повезане вести
"Када сам га видео, знао сам да му је време истекло": Доктор открио праву истину о лечењу и болести Жарка Лаушевића
Мондо 04.04.2025
Како је касније написано у књизи, чувени глумац је упркос појединим анализама веровао да је реч о упали плућа, а не канцеру, као и да се лечио алтернативним методама. Чувени глумац Жарко Лаушевић преминуо је у 63. години 2023… »
"Није хтео операцију" Доктор с ВМА о борби Жарка Лаушевића са карциномом: "Било ми је јасно да је крај"
Телеграф 04.04.2025
Жарко Лаушевић, легендарни глумац, преминуо је у новембру 2023. године у 64. години. Његова борба с опаком болешћу детаљно је описана у књизи "Лауш" аутора Бориса Јакића, а један од лекара који је учествовао у његовом… »
"Када сам га видео било ми је јасно да је његово време истекло. Није хтео да се оперише": Доктор са ВМА открио како је…
Блиц 04.04.2025
Легендарни глумац Жарко Лаушевић преминуо је у новембру 2023. године у 64. години живота. Доктор са ВМА открио је како је изгледала борба Жарка Лаушевића са раком плућа, а о његовој писао је Бориса Јакић у књизи "Лауш". У том… »
Вести дана »
Упалио у МВП мод, па донео победу Денверу: Погледајте фотке Николе Јокића са меча против Атланте (галерија)
Курир пре 4 минутајош 9 повезаних
Трамп предвиђа колапс Европе у наредних 20 година: Стигао оштар одговор из Немачке: "Нису нам потребни спољни савети"
Блиц пре 10 сатијош 1 повезана
Гашић: Хелезове изјаве о „сарајевском сафарију“ ратнохушкачка пропаганда, међународни партнери да реагују
Данас пре 7 сатијош 1 повезана