Povezane vesti
Aleksandra Krstić: Studenti prelaze 1.300 km da bi poslanicima EP rekli – mi postojimo
N1 Info 04.04.2025
„Čini mi se da Evropa još uvek spava, jer ovo nije tema u svetskim i evropskim medijima, a obični građani i nekim evropskim gradovima ili manjim mestima nisu svesni šta se dešava u Srbiji. Studenti ulažu ogroman napor da bi skrenuli pažnju evropskim… »
Aleksandra Krstić: Evropa i dalje spava, studenti prelaze 1.300 km da bi poslanicima EP rekli – mi postojimo
N1 Info 04.04.2025
„Čini mi se da Evropa još uvek spava, jer ovo nije tema u svetskim i evropskim medijima, a obični građani u nekim evropskim gradovima ili manjim mestima nisu svesni šta se dešava u Srbiji. Studenti ulažu ogroman napor da bi skrenuli pažnju evropskim… »
„Evropa i dalje spava, studenti prelaze 1.300 km da bi poslanicima EP rekli – mi postojimo“
Nova 04.04.2025
„Čini mi se da Evropa još uvek spava, jer ovo nije tema u svetskim i evropskim medijima, a obični građani i nekim evropskim gradovima ili manjim mestima nisu svesni šta se dešava u Srbiji. Studenti ulažu ogroman napor da bi skrenuli pažnju evropskim… »
Aleksandra Krstić: Evropa i dalje spava, studenti prelaze 1.300 km da bi evroparlamentarcima rekli – mi postojimo
Novi magazin 04.04.2025
Vesti dana »
Savet REM-a bez dogovora o proširenju monitoringa izborne kampanje
Naslovi.ai pre 26 minutajoš 50 povezanih
Sutra i do 25 stepeni! Miholjsko leto ne posustaje, oglasio se RHMZ: Evo kakvo nas vreme očekuje večeras i tokom noći
Dnevnik pre 1 satjoš 38 povezanih
RIK do sada proglasio 13 izbornih lista: jedna povučena, rok za podnošenje ističe 4. oktobra
Glas Zapadne Srbije pre 7 satijoš 25 povezanih
Ambasada SAD traži povraćaj doniranih vozila od beogradskog VJT
Naslovi.ai pre 36 minutajoš 13 povezanih
Devetorici Srba iz Zubinog Potoka produžen pritvor za još 48 sati: Odbrana tvrdi da tužilaštvo nema konkretne dokaze
Newsmax Balkans pre 30 minutajoš 13 povezanih