Povezane vesti
Aleksandra Krstić: Studenti prelaze 1.300 km da bi poslanicima EP rekli – mi postojimo
N1 Info 04.04.2025
„Čini mi se da Evropa još uvek spava, jer ovo nije tema u svetskim i evropskim medijima, a obični građani i nekim evropskim gradovima ili manjim mestima nisu svesni šta se dešava u Srbiji. Studenti ulažu ogroman napor da bi skrenuli pažnju evropskim… »
Aleksandra Krstić: Evropa i dalje spava, studenti prelaze 1.300 km da bi poslanicima EP rekli – mi postojimo
N1 Info 04.04.2025
„Čini mi se da Evropa još uvek spava, jer ovo nije tema u svetskim i evropskim medijima, a obični građani u nekim evropskim gradovima ili manjim mestima nisu svesni šta se dešava u Srbiji. Studenti ulažu ogroman napor da bi skrenuli pažnju evropskim… »
„Evropa i dalje spava, studenti prelaze 1.300 km da bi poslanicima EP rekli – mi postojimo“
Nova 04.04.2025
„Čini mi se da Evropa još uvek spava, jer ovo nije tema u svetskim i evropskim medijima, a obični građani i nekim evropskim gradovima ili manjim mestima nisu svesni šta se dešava u Srbiji. Studenti ulažu ogroman napor da bi skrenuli pažnju evropskim… »
Aleksandra Krstić: Evropa i dalje spava, studenti prelaze 1.300 km da bi evroparlamentarcima rekli – mi postojimo
Novi magazin 04.04.2025
Vesti dana »

(BLOG) Održan protest u Beogradu, studenti poručili - "Indeks je u fazi samoodbrane", počelo okupljanje u Užicu
N1 Info pre 3 minutajoš 53 povezane

Policija u novosadskom Rektoratu zbog sastanka sa rektorom, deo zaposlenih ne želi da uđe
Beta pre 7 satijoš 19 povezanih

Vremenska prognoza za Srbiju: Toplo i pretežno sunčano vreme uz lokalne pljuskove i moguće nepogode na jugozapadu
Naslovi.ai pre 1 satjoš 31 povezana

Jasno upozorenje navijačima Engleske: Policija dala smernice kojih treba da se pridržavaju! Kss odmah reagovao: Evo šta kažu iz saveza o smeni Pešića!
Hot sport pre 3 minutajoš 30 povezanih