Povezane vesti
Aleksandra Krstić: Studenti prelaze 1.300 km da bi poslanicima EP rekli – mi postojimo
N1 Info 04.04.2025
„Čini mi se da Evropa još uvek spava, jer ovo nije tema u svetskim i evropskim medijima, a obični građani i nekim evropskim gradovima ili manjim mestima nisu svesni šta se dešava u Srbiji. Studenti ulažu ogroman napor da bi skrenuli pažnju evropskim… »
Aleksandra Krstić: Evropa i dalje spava, studenti prelaze 1.300 km da bi poslanicima EP rekli – mi postojimo
N1 Info 04.04.2025
„Čini mi se da Evropa još uvek spava, jer ovo nije tema u svetskim i evropskim medijima, a obični građani u nekim evropskim gradovima ili manjim mestima nisu svesni šta se dešava u Srbiji. Studenti ulažu ogroman napor da bi skrenuli pažnju evropskim… »
„Evropa i dalje spava, studenti prelaze 1.300 km da bi poslanicima EP rekli – mi postojimo“
Nova 04.04.2025
„Čini mi se da Evropa još uvek spava, jer ovo nije tema u svetskim i evropskim medijima, a obični građani i nekim evropskim gradovima ili manjim mestima nisu svesni šta se dešava u Srbiji. Studenti ulažu ogroman napor da bi skrenuli pažnju evropskim… »
Aleksandra Krstić: Evropa i dalje spava, studenti prelaze 1.300 km da bi evroparlamentarcima rekli – mi postojimo
Novi magazin 04.04.2025
Vesti dana »
Alpinisti uklonili baner sa Palate Albanija: Građani zvižde i pevaju "Pada vlada" VIDEO
Nova pre 1 satjoš 89 povezanih
PSŽ ostaje na vrhu Evrope: Enrike stvorio dinastiju, Arsenal pao sa penala
NIN pre 41 minutajoš 49 povezanih
Maraton rešen kroz pet setova! Sinerov dželat proveo na terenu šest sati! Evo kako je prošao!
Večernje novosti pre 1 satjoš 46 povezanih
Ivica Iliev o finalu LŠ: ''Tragedija, antifudbal, drago mi je samo da Arsenal nije osvojio!''
Sportske.net pre 1 satjoš 100 povezanih
Hapšenje na Vračaru: U žbunju sakrili automatsku pušku i flašu sa benzinom
Euronews pre 3 satajoš 22 povezane