Povezane vesti
Aleksandra Krstić: Studenti prelaze 1.300 km da bi poslanicima EP rekli – mi postojimo
N1 Info 04.04.2025
„Čini mi se da Evropa još uvek spava, jer ovo nije tema u svetskim i evropskim medijima, a obični građani i nekim evropskim gradovima ili manjim mestima nisu svesni šta se dešava u Srbiji. Studenti ulažu ogroman napor da bi skrenuli pažnju evropskim… »
Aleksandra Krstić: Evropa i dalje spava, studenti prelaze 1.300 km da bi poslanicima EP rekli – mi postojimo
N1 Info 04.04.2025
„Čini mi se da Evropa još uvek spava, jer ovo nije tema u svetskim i evropskim medijima, a obični građani u nekim evropskim gradovima ili manjim mestima nisu svesni šta se dešava u Srbiji. Studenti ulažu ogroman napor da bi skrenuli pažnju evropskim… »
„Evropa i dalje spava, studenti prelaze 1.300 km da bi poslanicima EP rekli – mi postojimo“
Nova 04.04.2025
„Čini mi se da Evropa još uvek spava, jer ovo nije tema u svetskim i evropskim medijima, a obični građani i nekim evropskim gradovima ili manjim mestima nisu svesni šta se dešava u Srbiji. Studenti ulažu ogroman napor da bi skrenuli pažnju evropskim… »
Aleksandra Krstić: Evropa i dalje spava, studenti prelaze 1.300 km da bi evroparlamentarcima rekli – mi postojimo
Novi magazin 04.04.2025
Vesti dana »
BLOG UŽIVO: Donald Tramp kaže da razmatra zauzimanje iranskog ostrva Harg, ali da bi dogovor mogao biti postignut „veoma brzo“
Insajder pre 1 satjoš 32 povezane
Odsek za medijske studije Filozofskog fakulteta u Novom Sadu: Napad na Dinića je napad na slobodu medija
Glas Zaječara pre 1 satjoš 20 povezanih
Donorstvo je herojstvo: Ministarstvo zdravlja nije prihvatilo nijedan predlog organizacija civilnog društva za unapređenje sistema transplantacija
N1 Info pre 5 satijoš 5 povezanih
SPS: Pobeda složne, dostojanstvene i slobodarske Srbije na lokalnim izborima
Beta pre 2 satajoš 42 povezane