Povezane vesti
Aleksandra Krstić: Studenti prelaze 1.300 km da bi poslanicima EP rekli – mi postojimo
N1 Info 04.04.2025
„Čini mi se da Evropa još uvek spava, jer ovo nije tema u svetskim i evropskim medijima, a obični građani i nekim evropskim gradovima ili manjim mestima nisu svesni šta se dešava u Srbiji. Studenti ulažu ogroman napor da bi skrenuli pažnju evropskim… »
Aleksandra Krstić: Evropa i dalje spava, studenti prelaze 1.300 km da bi poslanicima EP rekli – mi postojimo
N1 Info 04.04.2025
„Čini mi se da Evropa još uvek spava, jer ovo nije tema u svetskim i evropskim medijima, a obični građani u nekim evropskim gradovima ili manjim mestima nisu svesni šta se dešava u Srbiji. Studenti ulažu ogroman napor da bi skrenuli pažnju evropskim… »
„Evropa i dalje spava, studenti prelaze 1.300 km da bi poslanicima EP rekli – mi postojimo“
Nova 04.04.2025
„Čini mi se da Evropa još uvek spava, jer ovo nije tema u svetskim i evropskim medijima, a obični građani i nekim evropskim gradovima ili manjim mestima nisu svesni šta se dešava u Srbiji. Studenti ulažu ogroman napor da bi skrenuli pažnju evropskim… »
Aleksandra Krstić: Evropa i dalje spava, studenti prelaze 1.300 km da bi evroparlamentarcima rekli – mi postojimo
Novi magazin 04.04.2025
Vesti dana »
Novaković (NPS): Krivci za smrt 16 ljudi oslobođeni odgovornosti, epizodisti će biti žrtvovani
Beta pre 50 minutajoš 85 povezanih
Veliki broj prigovora na izborni proces u VST, cilj ponavljanje procesa
Serbian News Media pre 34 minutajoš 29 povezanih
OFAK produžio NIS-u rok za pregovore o prodaji ruskog udela do 24. marta, Vučić kaže da to Srbiji ne znači mnogo
Morava info pre 1 satjoš 25 povezanih
Stefanović: Vičić ni reč nije rekao o krahu i debaklu režimske spoljne politike na ambasadorskoj konferenciji
Serbian News Media pre 5 satijoš 37 povezanih