Povezane vesti

Kraj jedne ere - De Brujneov oproštaj!

Kraj jedne ere - De Brujneov oproštaj!

Sportske.net 04.04.2025
Kevin De Brujne i definitivno završava svoju epizodu u Premijer ligi. Iskusni belgijski fudbaler već ima 33 godine, dovodi se u vezu sa mnogim klubovima, a posle pregovora sa Mančester sitijem jasno je sada da do produžetka neće doći. On je napisao… »
Kevin de Brujne će napustiti Mančester siti na kraju sezone

Kevin de Brujne će napustiti Mančester siti na kraju sezone

Radio sto plus 04.04.2025
“Biću direktan i dati vam svima do znanja da će ovo biti moji poslednji meseci kao igrač Mančester sitija. Ovo nije lako napisati, ali kao fudbaleri, znamo da će ovaj dan jednom doći. Taj dan je sada i to zaslužujete da čujete od mene lično”, saopštio je… »
Oprostio se jedan od najvećih u istoriji Premijer lige: Usred sezone rekao zbogom, slomio srce navijačima

Oprostio se jedan od najvećih u istoriji Premijer lige: Usred sezone rekao zbogom, slomio srce navijačima

Mondo 04.04.2025
Kevin De Brujne je rekao zbogom Mančester sitiju. Gotovo je! Mnogi su sumnjali da će ova sezona biti kraj, ali sada je i sam Kevin De Brujne potvrdio da će na kraju sezone napustiti Mančester siti. On se u emotivnom pismu oprostio od navijača "građana" i… »
Šok: Kevin De Brujne odlazi iz Mančester sitija na kraju sezone!

Šok: Kevin De Brujne odlazi iz Mančester sitija na kraju sezone!

Telegraf 04.04.2025
Sve što je lepo ima kraj, tako je i Kevin De Brujne odlučio da posle 10 godina napusti Mančester siti u kojem nastupa od 2015. godine, kada je pristigao iz Volfsburga. Uradio je mnogo stvari s ovom ekipom, ali je sada odlučio da ih napusti. Informaciju o… »

Vesti dana »