Povezane vesti
Stevan Piale dobio tužbu protiv prorežimskog portala, pa novac uplatio studentima koji idu u Strazbur: „Biću srećan da ovo…
Nova 04.04.2025
"Juče mi je javljeno da smo pobedili u tužbi. Jutros kada sam ustao, stigla mi je poruka od Vibera 'Srećan Dan studenata'. To mi je prva pomisao bila - da uplatim novac za njih", objasnio je za portal N1 glumac Stevan Piale. On je novac od tužbe, koji je… »
Glumac dobio tužbu protiv prorežimskog portala, novac uplaćuje studentima koji idu u Strazbur
Radio 021 04.04.2025
Glumac Stevan Piale dobio je tužbu protiv prorežimskog portala, a novac je uplatio studentima koji su biciklima krenuli u Strazbur. "Juče mi je javljeno da smo pobedili u tužbi. Jutros kada sam ustao, stigla mi je poruka od Vibera 'Srećan Dan studenata'… »
Glumac Stevan Piale dobio tužbu protiv prorežimskog portala – novac uplatio studentima koji idu za Strazbur
Novi magazin 04.04.2025
"Juče mi je javljeno da smo pobedili u tužbi. Jutros kada sam ustao, stigla mi je poruka od Vibera 'Srećan Dan studenata'. To mi je prva pomisao bila - da uplatim novac za njih", objasnio je za portal N1 glumac Stevan Piale. On je novac od tužbe, koji je… »
Stevan Piale dobio tužbu protiv prorežimskog portala, pa novac uplatio studentima koji idu u Strazbur: „Biću srećan da ovo…
Nova 04.04.2025
Glumac Stevan Piale dobio tužbu protiv prorežimskog portala – novac uplatio studentima koji idu za Strazbur
N1 Info 04.04.2025
Vesti dana »

Iranske rakete gađaju izraelski nuklearni reaktor! Oborena tri izraelska lovca, jedan pilot zarobljen
Pravda pre 59 minutajoš 31 povezana

Netanjahu sve prevario, pa pobegao?! Najavio odmor dan pre brutalnog napada, a evo gde se sada potencijalno nalazi (foto)
Kurir pre 3 satajoš 28 povezanih

Putin u razgovoru sa Netanjahuom ponudio da Moskva posreduje između Irana i Izraela
IndeksOnline pre 24 minutajoš 13 povezanih