Povezane vesti

Stevan Piale dobio tužbu protiv prorežimskog portala, pa novac uplatio studentima koji idu u Strazbur: „Biću srećan da ovo…

Stevan Piale dobio tužbu protiv prorežimskog portala, pa novac uplatio studentima koji idu u Strazbur: „Biću srećan da ovo…

Nova 04.04.2025
"Juče mi je javljeno da smo pobedili u tužbi. Jutros kada sam ustao, stigla mi je poruka od Vibera 'Srećan Dan studenata'. To mi je prva pomisao bila - da uplatim novac za njih", objasnio je za portal N1 glumac Stevan Piale. On je novac od tužbe, koji je… »
Glumac dobio tužbu protiv prorežimskog portala, novac uplaćuje studentima koji idu u Strazbur

Glumac dobio tužbu protiv prorežimskog portala, novac uplaćuje studentima koji idu u Strazbur

Radio 021 04.04.2025
Glumac Stevan Piale dobio je tužbu protiv prorežimskog portala, a novac je uplatio studentima koji su biciklima krenuli u Strazbur. "Juče mi je javljeno da smo pobedili u tužbi. Jutros kada sam ustao, stigla mi je poruka od Vibera 'Srećan Dan studenata'… »
Glumac Stevan Piale dobio tužbu protiv prorežimskog portala – novac uplatio studentima koji idu za Strazbur

Glumac Stevan Piale dobio tužbu protiv prorežimskog portala – novac uplatio studentima koji idu za Strazbur

Novi magazin 04.04.2025
"Juče mi je javljeno da smo pobedili u tužbi. Jutros kada sam ustao, stigla mi je poruka od Vibera 'Srećan Dan studenata'. To mi je prva pomisao bila - da uplatim novac za njih", objasnio je za portal N1 glumac Stevan Piale. On je novac od tužbe, koji je… »

Nova 04.04.2025

N1 Info 04.04.2025

Vesti dana »

Povređene tri žene u dva udesa

Povređene tri žene u dva udesa

Stav.life pre 21 minutajoš 36 povezanih
Srbin na "tankom ledu"! Da li Bogdana Bogdanovića čeka sudbina Krisa Pola?

Srbin na "tankom ledu"! Da li Bogdana Bogdanovića čeka sudbina Krisa Pola?

Večernje novosti pre 16 minutajoš 55 povezanih
Bajatović: Gasne krize neće biti

Bajatović: Gasne krize neće biti

Pravda pre 37 minutajoš 15 povezanih