Povezane vesti
Pevačica smršala 60 kilograma! Njena transormacija je neverovatna, a tek da vidite razliku pre i posle (foto)
Kurir 04.04.2025
Jedna od najatraktivnijih učesnica ove sezone, „ Zvezda Granda“, Anja Anđelić, našla se u centru pažnje zbog svog drastične promene, kada je smršala čak 60 kilograma, ali i sadašnjeg besprekornog izgleda. Anja je u jednom intervjuu iskreno progovorila o… »
"Pre operacije sam prirodno gubila po 30 KG, psihički sam padala": Pevačica otišla na smanjivanje želuca, otkrila detalje…
Blic 04.04.2025
Zvezda Granda Anja Anđelić našla se u centru pažnje zbog svog drastične promene svog izgleda. Naime, ona je smršala čak 60 kilograma, a sada je progovorila o operaciji želuca. "Kada sam prvi put javno rekla da sam imala operaciju želuca, naišla sam na… »
Vesti dana »

Ukrajina se bori protiv stranih plaćenika dok Rusija razmatra prekid udara pred američkim ultimatumom i SAD pojačavaju pritisak
Naslovi.ai pre 9 minutajoš 35 povezanih

Građani i dalje ispred Skupštine Zaječara, konstitutivna sednica, ni dvanaest sati kasnije, ne počinje
Insajder pre 1 satjoš 33 povezane

Milojević nije pao na provokacije poljaka: Nema straha! Ovo je Zvezdinih startnih 11, uz sve dileme!
Kurir pre 58 minutajoš 35 povezanih