Povezane vesti
Čestitka Gradonačelnika Pavlovića povodom Dana studenata
Gradski portal 018 04.04.2025
Kao neko ko razume kroz šta prolazite – jer i sam nosim iskustva i sećanja na studentske dane u Nišu – duboko cenim vašu ambiciju i želju da ostvarite svoje snove uprkos svim izazovima. Niš je grad sa bogatom prošlošću čije su temelje gradile generacije… »
Gradonačelnik Niša studentima: „Vaša znanja i inovacije su ključ za novi Niš“
Glas juga 04.04.2025
Pavlović je istakao da razume izazove sa kojima se studenti suočavaju, budući da i sam nosi uspomene na studentske dane u ovom gradu. U svom obraćanju, naglasio je da su znanje, ideje i inovacije mladih ključni za razvoj Niša kao grada budućnosti… »
Vesti dana »
Dan nakon izbora: SNS u ukupnom zbiru dobila 20 odsto glasova više, studenti ističu pad podrške vlasti
NIN pre 56 minutajoš 93 povezane
Tramp upozorava: Uništićemo iranske elektrane i naftne bušotine ako moreuz ostane zatvoren; Iran odbacio američku ponudu za kraj sukoba
RTS pre 21 minutajoš 54 povezane
„Mislim da smo juče za dlaku izbegli da imamo smrtni slučaj“: napadi na novinare obeležili lokalne izbore u Srbiji
Mašina pre 4 satijoš 21 povezana
Španija zatvorila vazdušni prostor za američke avione, Tramp preti zauzimanjem ostrva Karg
Danas pre 2 satajoš 22 povezane
Koalicija oko SNS u Lučanima imaće 23 odbornika, studentska lista osvojila 12 mandata
Newsmax Balkans pre 51 minutajoš 22 povezane