Povezane vesti
„Svakog dana se izvinjavam svom nerođenom detetu“: Goca Tržan priznala da je prekinula jednu trudnoću
Nova 04.04.2025
Pevačica Goca Tržan u braku sa bivšim suprugom Ivanom Marinkovićem dobila je ćerku Lenu, dok sa drugim suprugom Rašom Novakovićem, godinama je pokušavala da ostane u drugom stanju. Goca Tržan se nekoliko puta podvrgla vantelesnoj oplodnji, koja nije… »
"Jednu trudnoću sam prekinula, i SAD se izvinjavam svom nerođenom detetu": Gocu Tržan i dan danas progoni ova odluka: "Možda…
Blic 04.04.2025
Pevačica Goca Tržan u braku sa bivšim suprugom Ivanom Marinkovićem dobila je ćerku Lenu, dok sa drugim suprugom Rašom Novakovićem, godinama je pokušavala da ostane u drugom stanju. Goca se nekoliko puta podvrgla vantelesnoj oplodnji, koja nije urodila… »
"Proganja me što sam očistila jedno dete" Goca Tržan nikad potresnije otkrila tajnu: "Svaki dan se izvinjavam nerođenom detetu…
Kurir 04.04.2025
Pevačica Goca Tržan u braku sa bivšim suprugom Ivanom Marinkovićem dobila je ćerku Lenu, dok sa drugim suprugom Rašom Novakovićem, godinama je pokušavala da ostane u drugom stanju. Goca se nekoliko puta podvrgla vantelesnoj oplodnji, koja nije urodila… »
Vesti dana »
Siniša Mali sa predsednikom Vučićem obišao gradilište novog Savskog mosta: Ministar otkrio kako teku radovi na jednom od najznačajnijih projekata u Beogradu
Kurir pre 9 minutajoš 25 povezanih
Vučić o slučaju 'nadstrešnica': Nisam se nijednog trenutka mešao niti ću, nemam uticaj na pravosuđe
N1 Info pre 1 satjoš 26 povezanih
Đedović Handanović: U toku pregovori Rusa sa MOL-om o NIS-u, obratili se OFAK-u
NIN pre 34 minutajoš 21 povezana