Povezane vesti
Priveli ga kao srpskog nacionalistu! Beki Bekić plakao kao dete zbog zakona, ova pesma ga mogla skupo koštati: Nikad nisam…
Kurir 04.04.2025
Poznat po specifičnom osmehu koji retko "skida" s lica, Beki Bekić stekao je veliku popularnost tokom devedesetih godina, a sada se ne pojavljuje često u medijima. Nedavno je gostovao u jednoj emisiji gde je umalo došlo do prepirke sa koleginicom… »
"Priveli me kao srpskog nacionalistu": Pevač o skandalu koji se odigrao dok je nastupao na vašaru
Mondo 04.04.2025
Beki Bekić plakao kao dete zbog zakona, ova pesma je mogla skupo da ga košta. Beki Bekić stekao je veliku popularnost tokom devedesetih godina, a sada se ne pojavljuje često u medijima. Ranije je otkrio da je imao problem sa zakonom, kada mu nisu… »
"Nikad nisam krio da sam Albanac, to kad sam čuo plakao sam kao dete": Pevač (63) je samo tada govorio o teškom periodu
Blic 04.04.2025
Pevač Beki Bekić (63) svojevremeno je nailazio na probleme i to zato što je poreklom Albanac. Naime, davne 1991. godine Beki Bekić je imao problem prilikom kupovine stana u Beogradu, a svoje neprijatno iskustvo je ispričao za tadašnji časopis Sabor… »
Vesti dana »
Smrt studentkinje Filozofskog fakulteta u Beogradu: Incidenti zbog ulaska policije u Rektorat
BBC News pre 10 minutajoš 45 povezanih
“To što se desilo u Beogradu je nezamislivo bilo gde u Evropi ili u svetu, skoro da je teroristički čin”: Profesor iz Ljubljane o upadu policije u Rektorat
Nova pre 3 satajoš 33 povezane
U Novom Sadu odata pošta žrtvama pada nadstrešnice povodom 17 meseci od te tragedije
N1 Info pre 2 satajoš 29 povezanih
Tramp preti da razori NATO. Može li Amerika da napusti Alijansu? Pretnje američkog predsednika opasnije nego ranije
Blic pre 2 satajoš 37 povezanih