Povezane vesti
Priveli ga kao srpskog nacionalistu! Beki Bekić plakao kao dete zbog zakona, ova pesma ga mogla skupo koštati: Nikad nisam…
Kurir pre 24 dana
Poznat po specifičnom osmehu koji retko "skida" s lica, Beki Bekić stekao je veliku popularnost tokom devedesetih godina, a sada se ne pojavljuje često u medijima. Nedavno je gostovao u jednoj emisiji gde je umalo došlo do prepirke sa koleginicom… »
"Priveli me kao srpskog nacionalistu": Pevač o skandalu koji se odigrao dok je nastupao na vašaru
Mondo pre 24 dana
Beki Bekić plakao kao dete zbog zakona, ova pesma je mogla skupo da ga košta. Beki Bekić stekao je veliku popularnost tokom devedesetih godina, a sada se ne pojavljuje često u medijima. Ranije je otkrio da je imao problem sa zakonom, kada mu nisu… »
"Nikad nisam krio da sam Albanac, to kad sam čuo plakao sam kao dete": Pevač (63) je samo tada govorio o teškom periodu
Blic pre 24 dana
Pevač Beki Bekić (63) svojevremeno je nailazio na probleme i to zato što je poreklom Albanac. Naime, davne 1991. godine Beki Bekić je imao problem prilikom kupovine stana u Beogradu, a svoje neprijatno iskustvo je ispričao za tadašnji časopis… »