Povezane vesti
Proganja me što sam abortirala, sada zbog toga…: Goca Tržan otkrila bolne detalje iz svog života
Svet & Skandal 04.04.2025
Ispovest Goce Tržan bolna je Pevačica Goca Tržan i njen suprug Raša Novaković već godinama pokušavaju da se ostvare kao roditelji, ali im nažalost to ne polazi za rukom. Iz braka sa Ivanom Marinkovićm Goca ima ćerku Lenu koju Raša gleda kao svoju. No… »
"Očistila sam jedno dete, to me proganja": Goca Tržan prvi put progovorila o abortusu
Mondo 04.04.2025
Pevačica Goca Tržan otkrila šta radi svaki dan zbog toga. Pevačica Goca Tržan u braku sa bivšim suprugom Ivanom Marinkovićem dobila je ćerku Lenu, dok sa drugim suprugom Rašom Novakovićem, godinama je pokušavala da ostane u drugom stanju. Goca se… »
Goca nikad potresnije otkrila svoju istinu: I dan danas je progoni ova odluka "Možda zato nisam ostala trudna"
Telegraf 04.04.2025
Goca Tržan je u braku sa Ivanom Marinkovićem rodila ćerku Lenu. Sa drugim suprugom Rašom Novakovićem pevačica godinama pokušava da ostane u drugom stanju. Tržanova se više puta podvrgavala vantelesnoj oplodnji međutim nijedna nije urodila plodom… »
Vesti dana »

Brnabić: Neće biti kontramitinga na Vidovdan, niti dozvoljeni napadi na studente koji žele da uče
Beta pre 1 satjoš 39 povezanih

BLOG UŽIVO Amerikanci pozvani da odmah napuste Iran, Nemačka počinje evakuaciju iz Izraela: Netanjahu ne isključuje mogućnost atentata na Hamneija
Nova pre 44 minutajoš 36 povezanih

Skupština Srbije završila sa radom: Poslanici usvojili sve tačke dnevnog reda pete vanredne sednice, oglasila se i Brnabićka: "Prezadovoljna sam" (video)
Blic pre 44 minutajoš 35 povezanih

Ispred Vlade Srbije i dalje traje protest neformalne grupe "Pobunjeni univerzitet"
RTV pre 19 minutajoš 15 povezanih

Izraelska vojska potvrdila napad na iransku državnu televiziju Irib (video)
Politika pre 49 minutajoš 25 povezanih