Povezane vesti

Milić Vukašinović tuguje, niko sa estrade ne pita za njega: Zaboravili su me

Milić Vukašinović tuguje, niko sa estrade ne pita za njega: Zaboravili su me

Vesti online 04.04.2025
Milić Vukašinović, zvezda srpskog rokenrola, već duže vreme se suočava s teškim zdravstvenim izazovima, a njegova borba rezultirala je amputacijom noge. Nakon nesnosnih bolova koje je danima trpeo, lekari su Miliću Vukašinoviću u decembru 2024. godine… »
"Svi su me zaboravili" Milić Vukašinović se oglasio, njegovo priznanje tera suze na oči: Bilo je dobro dok sam im valjao...

"Svi su me zaboravili" Milić Vukašinović se oglasio, njegovo priznanje tera suze na oči: Bilo je dobro dok sam im valjao...

Kurir 04.04.2025
Rokenrol zvezda Milić Vukašinović suočava se sa teškim zdravstvenim izazovima, zbog čega mu je amputirana noga. Nakon nesnosnih bolova koje je danima trpeo, lekari su Miliću Vukašinoviću u decembru 2024. godine hitno odseku nogu do kolena. Od tog… »
"Svi su me zaboravili" Reči Milića Vukašinovića kidaju dušu: Pevač je nakon amputacije noge doživeo ovo

"Svi su me zaboravili" Reči Milića Vukašinovića kidaju dušu: Pevač je nakon amputacije noge doživeo ovo

Telegraf 04.04.2025
Rokenrol zvezda Milić Vukašinović suočava se sa teškim zdravstvenim izazovima. Rokeru je pre par meseci amputirana noga zbog nesnosnih bolova koje nije mogao da trpi. Lekari su Miliću Vukašinoviću u decembru 2024. godine hitno odseku nogu do kolena a od… »
"Valjao sam im dok sam bio zdrav": Milić Vukašinović otkrio da ga niko od kolega nije posetio u bolnici

"Valjao sam im dok sam bio zdrav": Milić Vukašinović otkrio da ga niko od kolega nije posetio u bolnici

Mondo 04.04.2025
Milić Vukašinović je za domaće medije otkrio je da ga nijedan kolega nije obišao tokom oporavka u bolnici. Milić Vukašinović, roker koji se već neko vreme teškim zdravstvenim izazovima i kojem je krajem prošle godine amputirana noga, nalazi se na… »

Vesti dana »