Повезане вести

Милић Вукашиновић тугује, нико са естраде не пита за њега: Заборавили су ме

Милић Вукашиновић тугује, нико са естраде не пита за њега: Заборавили су ме

Вести онлине 04.04.2025
Милић Вукашиновић, звезда српског рокенрола, већ дуже време се суочава с тешким здравственим изазовима, а његова борба резултирала је ампутацијом ноге. Након несносних болова које је данима трпео, лекари су Милићу Вукашиновићу у… »
"Сви су ме заборавили" Милић Вукашиновић се огласио, његово признање тера сузе на очи: Било је добро док сам им ваљао...

"Сви су ме заборавили" Милић Вукашиновић се огласио, његово признање тера сузе на очи: Било је добро док сам им ваљао...

Курир 04.04.2025
Рокенрол звезда Милић Вукашиновић суочава се са тешким здравственим изазовима, због чега му је ампутирана нога. Након несносних болова које је данима трпео, лекари су Милићу Вукашиновићу у децембру 2024. године хитно одсеку ногу… »
"Сви су ме заборавили" Речи Милића Вукашиновића кидају душу: Певач је након ампутације ноге доживео ово

"Сви су ме заборавили" Речи Милића Вукашиновића кидају душу: Певач је након ампутације ноге доживео ово

Телеграф 04.04.2025
Рокенрол звезда Милић Вукашиновић суочава се са тешким здравственим изазовима. Рокеру је пре пар месеци ампутирана нога због несносних болова које није могао да трпи. Лекари су Милићу Вукашиновићу у децембру 2024. године хитно… »
"Ваљао сам им док сам био здрав": Милић Вукашиновић открио да га нико од колега није посетио у болници

"Ваљао сам им док сам био здрав": Милић Вукашиновић открио да га нико од колега није посетио у болници

Мондо 04.04.2025
Милић Вукашиновић је за домаће медије открио је да га ниједан колега није обишао током опоравка у болници. Милић Вукашиновић, рокер који се већ неко време тешким здравственим изазовима и којем је крајем прошле године ампутирана… »

Вести дана »