Povezane vesti
Vučić u februaru hvalio put, a nakon kiše obrušio se deo nasipa
Radio 021 04.04.2025
Infrastrukturni problemi već se dešavaju na sveže otvorenoj brzoj saobraćajnici "Dunavskog koridora". Kod sela Tribrode i Braničevo obrušio se deo zemljanog nasipa koji je tik uz novi most. A pre nešto više od mesec dana, sam predsednik Aleksandar Vučić… »
„Malo prešao, a već propao“: Vučić u februaru hvalio put, a nakon kiše se obrušio deo nasipa
N1 Info 04.04.2025
Na sveže otvorenoj brzoj saobraćajnici tzv. "Dunavskog koridora" već se dešavaju infrastrukturni problemi. Kod sela Tribrode i Braničevo obrušio se deo zemljanog nasipa koji je tik uz novi most. A pre nešto više od mesec dana, sam predsednik Aleksandar… »
„Malo prešao, a već propao“: Vučić u februaru hvalio put, a nakon kiše se obrušio deo nasipa
N1 Info 04.04.2025
Na sveže otvorenoj brzoj saobraćajnici tzv. "Dunavskog koridora" već se dešavaju infrastrukturni problemi. Kod sela Tribrode i Braničevo obrušio se deo zemljanog nasipa koji je tik uz novi most. A pre nešto više od mesec dana, sam predsednik Aleksandar… »
Vesti dana »
Šejk Milton ''nestao u akciji'', kako je Penjaroja to objasnio?
Sportske.net pre 5 satijoš 13 povezanih
Rubio: Laž je tvrdnja Zelenskog da SAD traže predaju Donbasa Rusiji u zamenu za garancije bezbednosti
Danas pre 7 satijoš 4 povezane
Vazdušna zaštita baltičkih država: Francuska danas raspoređuje četiri borbena aviona "rafal" u Litvaniju
Kurir pre 41 minutajoš 1 povezana
Malo je verovatno da će napadi na Iran dovesti do promene vlasti: Merc: Uglavnom se to loše završavalo u prošlim sukobima
Kurir pre 11 minutajoš 1 povezana