Povezane vesti
Vučić u februaru hvalio put, a nakon kiše obrušio se deo nasipa
Radio 021 04.04.2025
Infrastrukturni problemi već se dešavaju na sveže otvorenoj brzoj saobraćajnici "Dunavskog koridora". Kod sela Tribrode i Braničevo obrušio se deo zemljanog nasipa koji je tik uz novi most. A pre nešto više od mesec dana, sam predsednik Aleksandar Vučić… »
„Malo prešao, a već propao“: Vučić u februaru hvalio put, a nakon kiše se obrušio deo nasipa
N1 Info 04.04.2025
Na sveže otvorenoj brzoj saobraćajnici tzv. "Dunavskog koridora" već se dešavaju infrastrukturni problemi. Kod sela Tribrode i Braničevo obrušio se deo zemljanog nasipa koji je tik uz novi most. A pre nešto više od mesec dana, sam predsednik Aleksandar… »
„Malo prešao, a već propao“: Vučić u februaru hvalio put, a nakon kiše se obrušio deo nasipa
N1 Info 04.04.2025
Na sveže otvorenoj brzoj saobraćajnici tzv. "Dunavskog koridora" već se dešavaju infrastrukturni problemi. Kod sela Tribrode i Braničevo obrušio se deo zemljanog nasipa koji je tik uz novi most. A pre nešto više od mesec dana, sam predsednik Aleksandar… »
Vesti dana »

Mediji: Sudsko veće odlučilo da se ponove izbori na jednom biračkom mestu u Kosjeriću
N1 Info pre 55 minutajoš 3 povezane

Redovan gost na režimskim medijima, osnivač paravojne formacije: Ko je Dragoslav Bokan, novi predsednik UO Narodnog pozorišta?
Nova pre 1 satjoš 21 povezana

Kremlj: Moguć datum novih pregovora sledeće nedelje; Zelenski imenovao novog komandanta kopnenih snaga
RTS pre 30 minutajoš 29 povezanih