Povezane vesti
Vučić u februaru hvalio put, a nakon kiše obrušio se deo nasipa
Radio 021 04.04.2025
Infrastrukturni problemi već se dešavaju na sveže otvorenoj brzoj saobraćajnici "Dunavskog koridora". Kod sela Tribrode i Braničevo obrušio se deo zemljanog nasipa koji je tik uz novi most. A pre nešto više od mesec dana, sam predsednik Aleksandar Vučić… »
„Malo prešao, a već propao“: Vučić u februaru hvalio put, a nakon kiše se obrušio deo nasipa
N1 Info 04.04.2025
Na sveže otvorenoj brzoj saobraćajnici tzv. "Dunavskog koridora" već se dešavaju infrastrukturni problemi. Kod sela Tribrode i Braničevo obrušio se deo zemljanog nasipa koji je tik uz novi most. A pre nešto više od mesec dana, sam predsednik Aleksandar… »
„Malo prešao, a već propao“: Vučić u februaru hvalio put, a nakon kiše se obrušio deo nasipa
N1 Info 04.04.2025
Na sveže otvorenoj brzoj saobraćajnici tzv. "Dunavskog koridora" već se dešavaju infrastrukturni problemi. Kod sela Tribrode i Braničevo obrušio se deo zemljanog nasipa koji je tik uz novi most. A pre nešto više od mesec dana, sam predsednik Aleksandar… »
Vesti dana »
Sijarto: Danas sa Rubiom o samitu u Budimpešti; Ne priznajemo MKS, Putin neće biti uhapšen
Sputnik pre 8 minutajoš 56 povezanih
Đurić razgovarao sa predsedavajućim Saveta bezbednosti UN ruskim ambasadorom Nebenzjom
Beta pre 43 minutajoš 16 povezanih
Zatreslo se balkansko tlo! Zemljotres jačine 4,2 stepena pogodio ovu državu
Alo pre 28 minutajoš 15 povezanih