Povezane vesti
Vučić u februaru hvalio put, a nakon kiše obrušio se deo nasipa
Radio 021 04.04.2025
Infrastrukturni problemi već se dešavaju na sveže otvorenoj brzoj saobraćajnici "Dunavskog koridora". Kod sela Tribrode i Braničevo obrušio se deo zemljanog nasipa koji je tik uz novi most. A pre nešto više od mesec dana, sam predsednik Aleksandar Vučić… »
„Malo prešao, a već propao“: Vučić u februaru hvalio put, a nakon kiše se obrušio deo nasipa
N1 Info 04.04.2025
Na sveže otvorenoj brzoj saobraćajnici tzv. "Dunavskog koridora" već se dešavaju infrastrukturni problemi. Kod sela Tribrode i Braničevo obrušio se deo zemljanog nasipa koji je tik uz novi most. A pre nešto više od mesec dana, sam predsednik Aleksandar… »
„Malo prešao, a već propao“: Vučić u februaru hvalio put, a nakon kiše se obrušio deo nasipa
N1 Info 04.04.2025
Na sveže otvorenoj brzoj saobraćajnici tzv. "Dunavskog koridora" već se dešavaju infrastrukturni problemi. Kod sela Tribrode i Braničevo obrušio se deo zemljanog nasipa koji je tik uz novi most. A pre nešto više od mesec dana, sam predsednik Aleksandar… »
Vesti dana »
Francuska razbila Irak u meču za pamćenje - Istorijski prekid, potera za Mesijem i olujna rapsodija po taktovima rokenrola
Nova pre 24 minutajoš 10 povezanih
Norveška - Senegal: "Vikinzi" slave, rezervista ranio "Lavove Terange"
Kurir pre 34 minutajoš 3 povezane
Belgija izdala evropski nalog za hapšenje Avramopulosa zbog afere „Katargejt”
Politika pre 3 satajoš 2 povezane
Vremeplov: Skadarski vezir Mahmud paše Bušatlija spalio cetinjski manastir
RTV pre 3 satajoš 1 povezana
Alžirci jure prvu pobedu protiv autsajdera ove grupe: Evo gde možete gledati direktan prenos meča Jordan - Alžir
Kurir pre 4 minutajoš 2 povezane