Повезане вести
Прве речи Јаниса Сферопулоса после пораза Звезде од Ефеса, био је никад краћи: "Поносан сам..."
Телеграф 04.04.2025
Кошаркаши Црвене звезде поражени су од екипе Ефеса 97:96 у 33. колу Евролиге. После пораза, после невероватне завршнице, тренер црвено-белих Јанис Сферопулос изнео је прве утиске. - Поносан сам како смо играли, борили сом се… »
Тренер Ефеса дао најзанимљивију изјаву икада о навијачима Звезде: "Не желим да улазим у такво надметање..."
Телеграф 04.04.2025
Кошаркаши Анадолу Ефеса поразили су Црвену звезду 97:96 после продужетка у сусрету 33. кола Евролиге. Тако су кренули крупним кораком ка плеј-офу, док је Звезда обезбедила плеј-ин након славља Виртуса. Тренер италијанског тима… »
Сферопулос срећан после Ефеса: "Идемо у плеј-ин, морате да разумете неке ствари..."
Телеграф 04.04.2025
Црвена звезда је поражена у сусрету 33. кола Евролиге од Анадолу Ефеса 97:96 и то после продужетка, Коди Милер Мекинтајер је трагичар, иако му се не може много тога замерити због ствари које је пре тога радио. На конференцији за… »
Овако је Коди Милер-Мекинтајер промашио шут за победу против Ефеса
Телеграф 04.04.2025
Кошаркаши Црвене звезде поражени су од екипе Ефеса 97:96 у 33. колу Евролиге, и то, после драме, продужетка и промашеног шута за победу. После велике борбе, у регуларном делу, кош за продужетак погодио је прво за три поена из… »
Вести дана »
Током вечери без задржавања на наплатним станицама ауто-путева: Ево какво је стање на граничним прелазима
Курир пре 5 сатијош 1 повезана
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 7 сатијош 1 повезана
Зеленски објавио списак! Неко од њих ће заменити другог човека Украјине: "Можда бих могао и да живим без њега"
Блиц пре 6 сатијош 1 повезана
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Блиц пре 7 сатијош 1 повезана
Менаџер града Београда: Нови мост биће три пута већи од Старог савског моста
Данас пре 8 сатијош 1 повезана