Povezane vesti
Na današnji dan, 5. april
N1 Info 05.04.2025
Na današnji dan dogodilo se: 1242. U bici na zaleđenom Čudskom jezeru, Rusi su pod komandom kneza Aleksandra Nevskog potukli nemačke i holandske ritere, sprečivši ih da okupiraju severozapadne oblasti Rusije. 1588. Rođen je engleski filozof Tomas Hobs… »
Na današnji dan: Umrli Kurt Kobejn, Isidora Sekulić i Ginzberg, počele prve moderne Olimpijske igre
Radio 021 05.04.2025
Pregled važnijih dešavanja u svetu i kod nas na današnji dan, 5. april. 1242 - U bici na zaleđenom Čudskom jezeru, Rusi su pod komandom kneza Aleksandra Nevskog potukli nemačke i holandske ritere, sprečivši ih da okupiraju severozapadne oblasti Rusije… »
Vremeplov: Umrla Isidora Sekulić
RTV 05.04.2025
NOVI SAD - Na današnji dan 1958. godine umrla je srpska književnica Isidora Sekulić, izuzetan stilista širokog obrazovanja i visoke kulture, tanan posmatrač ljudskih života i sudbina, pisac visoke duhovnosti i prefinjenog duha, član Srpske kraljevske… »
Na današnji dan, 5. april
B92 05.04.2025
1242 - U bici na zaleđenom Čudskom jezeru, Rusi su pod komandom kneza Aleksandra Nevskog potukli nemačke i holandske ritere, sprečivši ih da okupiraju severozapadne oblasti Rusije. 1588 - Rođen je engleski filozof Tomas Hobs (Thomas Hobbes). Ideje o… »
Vesti dana »

Ministar pravde: Izmene Zakona o izvršenju i obezbeđenju štite građane od beskućništva
Beta pre 1 satjoš 65 povezanih

Dve godine od napada Hamasa, Izrael se suočava sa optužbama za genocid
N1 Info pre 14 minutajoš 40 povezanih

"Doneo sam 100.000 maraka, dali su mi da delim, sve je otišlo za sat vremena" Ovako je Halid Bešlić pričao o ratu u BiH: "Ušao sam 1994. uz pomoć UNPROFOR-a..."
Kurir pre 49 minutajoš 53 povezane

Vanredna situacija zbog snega u Ivanjici, Crnoj Travi, Medveđi i Novoj Varoši
Naslovi.ai pre 1 minut

Sve miriše na prodaju: Stručnjaci objašnjavaju koji deo privrede bi bio najteže pogođen američkim sankcijama NIS-u
Danas pre 3 satajoš 26 povezanih