Povezane vesti
"Plakala sam tokom svakih reklama" Voditeljka Pinka otkrila šta se desilo iza kamera, konačno progovorila o detaljima o kojima…
Kurir 05.04.2025
Voditeljka Pinka Bojana Lazić progovorila je o svom poslu, te otkrila koji trenutak joj je bio najteži. Bez dileme je istakla da je u pitanju emisija koja je pratila komemoraciju i sahranu Saše Popovića, te je tada tokom reklama sve vreme plakala. -… »
(Video) "plakala sam tokom reklama": Bojana Lazić za Blic ogolila dušu: Progovorila o Dušici i Milanu, a sad je konačno…
Blic 04.04.2025
Voditeljka emisije "Premijera - vikend specijal" Bojana Lazić progovorila je o svom poslu bez dlake na jeziku, a sada je za Blic otkrila koji trenutak na poslu joj je bio najteži. Naime, Bojana tvrdi da je vodila nekoliko sati živog programa kada su… »
Vesti dana »
Požari širom Srbije: Gori kod Kule, Šabac u dimu, pogledajte šta je izgorelo (video, foto)
Dnevnik pre 2 satajoš 30 povezanih
Gunjon nakon pobede Janičića: Znao sam da mogu da radim šta hoću
Sport klub pre 22 minutajoš 62 povezane
U jednom gradu u Srbiji ubedljivo najtoplije - čak 38°C, najsvežije na Kopaoniku 21°C
Euronews pre 5 satijoš 35 povezanih
Seuta smirena, Brisel uznemiren – kako je novi migrantski talas ponovo uzdrmao EU
RTS pre 5 satijoš 32 povezane
Pronađena 2 pisma pored tela brata i sestre: Novi detalji nezapamćenog zločina na Novom Beogradu
Mondo pre 2 satajoš 22 povezane