Povezane vesti
"Hvala mužu što me je prevario, rešila sam se budale" Šok priznanje srpske pevačice pošto ju je muž varao sa 14 godina starijom…
Kurir 05.04.2025
Pevačica Ivana Šašić (51) nakon prevare koju je počinio njen suprug priznaje da mu je zahvalna jer je videla njegovo pravo lice. - Hvala mužu što me je prevario, ja sam se rešila budale. Hvala mu, jer drugačije ne bih mogla da ga se rešim. Moja greška je… »
"Hvala mužu što me je prevario, rešila sam se budale": Šok priznanje srpske pevačice (51) nakon što je muž zamenio 14 godina…
Blic 05.04.2025
Pevačica Ivana Šašić (51) nakon prevare koju je počinio njen suprug priznaje da mu je zahvalna jer je videla njegovo pravo lice. - Hvala mužu što me je prevario, ja sam se rešila budale. Hvala mu, jer drugačije ne bih mogla da ga se rešim. Moja greška je… »
"Hvala mu što me je prevario, rešila sam se budale": Našu pevačicu muž zamenio sa 14 godina starijom
Mondo 05.04.2025
Pevačica Ivana Šašić (51) nakon prevare koju je počinio njen suprug priznaje da mu je zahvalna jer je videla njegovo pravo lice. Pevačica i bivša učesnica rijalitija "Zadruga" Ivana Šašić, govorila je o trenutku kada je saznala da ju je suprug prevario… »
Vesti dana »

Skupština raspravlja o amandmanima na setove zakona iz oblasti medija i ekologije
RTS pre 37 minutajoš 29 povezanih

Srpska IT Asocijacija: Ukidanje podsticaja preti investicijama i izvozu
In medija pre 1 satjoš 13 povezanih

Fon der Lajen izraelskom premijeru: Diplomatija najbolje rešenje sukoba sa Iranom
N1 Info pre 1 satjoš 18 povezanih