Повезане вести
"Хвала мужу што ме је преварио, решила сам се будале" Шок признање српске певачице пошто ју је муж варао са 14 година старијом…
Курир 05.04.2025
Певачица Ивана Шашић (51) након преваре коју је починио њен супруг признаје да му је захвална јер је видела његово право лице. - Хвала мужу што ме је преварио, ја сам се решила будале. Хвала му, јер другачије не бих могла да га… »
"Хвала мужу што ме је преварио, решила сам се будале": Шок признање српске певачице (51) након што је муж заменио 14 година…
Блиц 05.04.2025
Певачица Ивана Шашић (51) након преваре коју је починио њен супруг признаје да му је захвална јер је видела његово право лице. - Хвала мужу што ме је преварио, ја сам се решила будале. Хвала му, јер другачије не бих могла да га… »
"Хвала му што ме је преварио, решила сам се будале": Нашу певачицу муж заменио са 14 година старијом
Мондо 05.04.2025
Певачица Ивана Шашић (51) након преваре коју је починио њен супруг признаје да му је захвална јер је видела његово право лице. Певачица и бивша учесница ријалитија "Задруга" Ивана Шашић, говорила је о тренутку када је сазнала… »
Вести дана »
Сукоби на граници између Тајланда и Камбоџе, један тајландски војник погинуо, четири рањена
Бета пре 19 минутајош 21 повезана
Јокићу недостајао скок за трипл-дабл, Денвер савладао Шарлот (ВИДЕО)
РТВ пре 44 минутајош 19 повезаних