Povezane vesti

"Prenela si mi bakteriju intimnim odnosom" Filip Car i Maja se pomirili, a o ovoj njihovoj brutalnoj svađi se pričalo: Lečio…

"Prenela si mi bakteriju intimnim odnosom" Filip Car i Maja se pomirili, a o ovoj njihovoj brutalnoj svađi se pričalo: Lečio…

Kurir 05.04.2025
Maja Marinković na Instagramu je objavila da se pomirila sa bivšim dečkom Filipom Carem, sa kojim je imala buran odnos. Marinkovićeva je pred kamerama u "Zadruge" imala je ljubavne odnose sa više muškaraca, a nekako najupečatljiviji je onaj sa Filipom… »
"Prenela si mi bakteriju intimnim odnosom": Filip Car i Maja se pomirili, a o ovoj njihovoj brutalnoj svađi se pričalo: "Lečio…

"Prenela si mi bakteriju intimnim odnosom": Filip Car i Maja se pomirili, a o ovoj njihovoj brutalnoj svađi se pričalo: "Lečio…

Blic 05.04.2025
Maja Marinković na Instagramu je objavila da se pomirila sa bivšim dečkom Filipom Carem, sa kojim je imala buran odnos. Maja Marinković pred kamerama u "Zadruge" imala je ljubavne odnose sa više muškaraca, a nekako najupečatljiviji je onaj sa Filipom… »

Vesti dana »