Povezane vesti
"Haljine kupujem kod Kineza za 2.000 dinara" Naša pevačica neće da baca pare: One što kupim za 100 € raspadnu se posle prvog…
Kurir 05.04.2025
Pevačica Rada Manojlović važi za jednu od najzgodnijih na estradi, a često je na meti kritika zbog stajlinga. - Neopterećena sam generalno životom, a posebno garderobom. Mogu da me pljuju do njihovog zadnjeg udaha zato što u ovom telu živim ja i tu se… »
"Nosim haljine kupljene kod kineza, što da plaćam 100 evra kad ima za 2.000 dinara" Naša pevačica je najzgodnija na estradi i…
Blic 05.04.2025
Pevačica Rada Manojlović važi za jednu od najzgodnijih na estradi, a često je na meti kritika zbog stajlinga. - Neopterećena sam generalno životom, a posebno garderobom. Mogu da me pljuju do njihovog zadnjeg udaha zato što u ovom telu živim ja i tu se… »
Vesti dana »
Studenti pešaci stigli u Ub: Doček premešten na kružni tok zbog najavljenog skupa SNS-a (VIDEO)
Pravo u centar pre 2 satajoš 12 povezanih
"Sudije su drastično oštetile Zvezdu": Vlade Đurović povisio ton posle poraza u Pireju
Mondo pre 5 minutajoš 28 povezanih
Zvezda posle rovovske bitke pala u Pireju: Olimpijakos slavio u neizvesnoj završnici, crveno-beli propustili šansu za veliki brejk!
Kurir pre 21 minutajoš 37 povezanih
Trodnevna obustava rada Advokatske komore zbog Mrdićevih zakona
Jugmedia pre 11 satijoš 15 povezanih
Lončar: Inspekcija će ispitati smrt devojčice i mladića u čačanskoj bolnici, odgovorni će biti kažnjeni
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 76 povezanih