Povezane vesti
"Haljine kupujem kod Kineza za 2.000 dinara" Naša pevačica neće da baca pare: One što kupim za 100 € raspadnu se posle prvog…
Kurir 05.04.2025
Pevačica Rada Manojlović važi za jednu od najzgodnijih na estradi, a često je na meti kritika zbog stajlinga. - Neopterećena sam generalno životom, a posebno garderobom. Mogu da me pljuju do njihovog zadnjeg udaha zato što u ovom telu živim ja i tu se… »
"Nosim haljine kupljene kod kineza, što da plaćam 100 evra kad ima za 2.000 dinara" Naša pevačica je najzgodnija na estradi i…
Blic 05.04.2025
Pevačica Rada Manojlović važi za jednu od najzgodnijih na estradi, a često je na meti kritika zbog stajlinga. - Neopterećena sam generalno životom, a posebno garderobom. Mogu da me pljuju do njihovog zadnjeg udaha zato što u ovom telu živim ja i tu se… »
Vesti dana »

Akademski plenum upozorava: Ispiti će moći da se polažu van fakulteta, čak i u restoranima i hotelima
Nedeljnik pre 2 satajoš 13 povezanih

Ministarka Stamenkovski predvodila državnu ceremoniju obeležavanja godišnjice Bitke na Košarama
Politika pre 1 satjoš 12 povezanih

Studenti u blokadi najavljuju Vidovdanski protest: „Biće još gužve u gradu“
Pravo u centar pre 3 satajoš 7 povezanih

Glavni međunarodni aerodrom u Izraelu zatvoren do daljeg zbog sukoba sa Iranom
Novi magazin pre 28 minutajoš 28 povezanih

„Trebalo je da dobijemo veš mašinu za glas, ali nismo, dao nam teča“: Nova svedočenja o kupovini glasova u Zaječaru
Danas pre 1 satjoš 2 povezane