Povezane vesti
"Haljine kupujem kod Kineza za 2.000 dinara" Naša pevačica neće da baca pare: One što kupim za 100 € raspadnu se posle prvog…
Kurir 05.04.2025
Pevačica Rada Manojlović važi za jednu od najzgodnijih na estradi, a često je na meti kritika zbog stajlinga. - Neopterećena sam generalno životom, a posebno garderobom. Mogu da me pljuju do njihovog zadnjeg udaha zato što u ovom telu živim ja i tu se… »
"Nosim haljine kupljene kod kineza, što da plaćam 100 evra kad ima za 2.000 dinara" Naša pevačica je najzgodnija na estradi i…
Blic 05.04.2025
Pevačica Rada Manojlović važi za jednu od najzgodnijih na estradi, a često je na meti kritika zbog stajlinga. - Neopterećena sam generalno životom, a posebno garderobom. Mogu da me pljuju do njihovog zadnjeg udaha zato što u ovom telu živim ja i tu se… »
Vesti dana »
Danas pretežno sunčano, vetrovito i prijatnije vreme, najviše do 32 stepena
RTV pre 29 minutajoš 14 povezanih
Elita 10 zvanično počela! Ovo je spisak svih 55 učesnika koji su se uselili u Belu kuću
Telegraf pre 2 satajoš 15 povezanih
UKRAJINSKA KRIZA: Vitkof i Kušner stižu u Kijev, s Putinom razgovarali više od tri sata
RTV pre 29 minutajoš 11 povezanih
Jeziva nesreća kod Raške: Auto se zaustavio zbog kvara, a onda je usledio stravičan udar – mladić poginuo na licu mesta
Dnevnik pre 34 minutajoš 8 povezanih