Повезане вести
Милица Тодоровић о љубавним поразима: „Људи ме сажаљевају, али ја знам шта је истина“
Нова 05.04.2025
Певачица је недавно поново раскинула везу са човеком за кога су сви мислили да ће да се уда. Милица Тодоровић иза себе има више дугогодишњих веза познатих јавности, а последња у низу била је са извесним хрватским предузетником… »
"Људи ме сажаљевају Што немам среће у љубави" Милица Тодоровић искрено о бившим момцима: Немам ни флеке ни мрље на својој…
Курир 05.04.2025
Певачица Милица Тодоровић била је у центру скандала када је ухапшен њен бивши вереник Марио, а сада је за домаће медије проговорила о свом љубавном животу. Милица је признала да нема среће у љубави, што и други људи… »
"Нешто неће и идемо даље..." Милица Тодоровић отворила душу и проговорила о свом љубавном животу
Вечерње новости 05.04.2025
ПЕВАЧИЦА Милица Тодоровић била је у центру скандала када је ухапшен њен бивши вереник Марио, а сада је за домаће медије проговорила о свом љубавном животу. Фото: АТА имагес/А. Ахел Милица је признала да нема среће у љубави… »
"Сажаљевају ме што немам среће у љубави": Након хапшења вереника, Милица Тодоровић никад искреније о љубави
Мондо 05.04.2025
Милица Тодоровић проговорила о свом љубавном животу и како реагује на коментаре људи. Певачица Милица Тодоровић била је у центру скандала када је ухапшен њен бивши вереник Марио, а сада је за домаће медије проговорила о свом… »
"Људи ме сажаљевају Што немам среће у љубави": Милица Тодоровић искрено о бившим момцима: "Ја знам истину"
Блиц 05.04.2025
Певачица Милица Тодоровић била је у центру скандала када је ухапшен њен бивши вереник Марио, а сада је за домаће медије проговорила о свом љубавном животу. Милица је признала да нема среће у љубави, што и други људи… »
Вести дана »
Време данас: Облачно и хладно, местимично са кишом, у планинама снег
Недељник пре 22 минутајош 14 повезаних
Историјски тренутак Путин подржава мировни план Америке, али: "у супротном, поновиће се Купјанск"
Ало пре 47 минутајош 15 повезаних
Погоршани услови за вожњу због кише: На граници нема задржавања за аутомобиле
Еуроневс пре 47 минутајош 11 повезаних
Све о протесту студената ФДУ-а у Београду: На данашњи дан смо претучени и понижени, али сложнији и јачи против неправде
Нова пре 1 сатјош 7 повезаних