Povezane vesti
Milica Todorović o ljubavnim porazima: „Ljudi me sažaljevaju, ali ja znam šta je istina“
Nova 05.04.2025
Pevačica je nedavno ponovo raskinula vezu sa čovekom za koga su svi mislili da će da se uda. Milica Todorović iza sebe ima više dugogodišnjih veza poznatih javnosti, a poslednja u nizu bila je sa izvesnim hrvatskim preduzetnikom. Međutim, objavljena je… »
"Ljudi me sažaljevaju Što nemam sreće u ljubavi" Milica Todorović iskreno o bivšim momcima: Nemam ni fleke ni mrlje na svojoj…
Kurir 05.04.2025
Pevačica Milica Todorović bila je u centru skandala kada je uhapšen njen bivši verenik Mario, a sada je za domaće medije progovorila o svom ljubavnom životu. Milica je priznala da nema sreće u ljubavi, što i drugi ljudi primećuju. - Ljudi kažu "Bože… »
"Nešto neće i idemo dalje..." Milica Todorović otvorila dušu i progovorila o svom ljubavnom životu
Večernje novosti 05.04.2025
PEVAČICA Milica Todorović bila je u centru skandala kada je uhapšen njen bivši verenik Mario, a sada je za domaće medije progovorila o svom ljubavnom životu. Foto: ATA images/A. Ahel Milica je priznala da nema sreće u ljubavi, što i drugi ljudi… »
"Sažaljevaju me što nemam sreće u ljubavi": Nakon hapšenja verenika, Milica Todorović nikad iskrenije o ljubavi
Mondo 05.04.2025
Milica Todorović progovorila o svom ljubavnom životu i kako reaguje na komentare ljudi. Pevačica Milica Todorović bila je u centru skandala kada je uhapšen njen bivši verenik Mario, a sada je za domaće medije progovorila o svom ljubavnom životu. Milica… »
"Ljudi me sažaljevaju Što nemam sreće u ljubavi": Milica Todorović iskreno o bivšim momcima: "Ja znam istinu"
Blic 05.04.2025
Pevačica Milica Todorović bila je u centru skandala kada je uhapšen njen bivši verenik Mario, a sada je za domaće medije progovorila o svom ljubavnom životu. Milica je priznala da nema sreće u ljubavi, što i drugi ljudi primećuju. - Ljudi kažu "Bože… »
Vesti dana »

Veljanovski: Vlasti nije potreban novi Savet REM, ovakvo stanje im odgovara - moguće dve alternative
N1 Info pre 48 minutajoš 53 povezane

Sve oči su sad uprte u Iran: Pred Teheranom je pet scenarija, a neki će u rat sigurno uvući i Ameriku
Nova pre 23 minutajoš 16 povezanih

Trampova bizarna izjava o izraelskom napadu: Nisu umrli od gripa, nisu umrli od kovida
Nova pre 2 satajoš 25 povezanih

Urednici Glasa Zaječara Anđeli Risantijević upućene pretnje smrću – Tužilaštvo poručilo da nema konkretnih pretnji
Glas Zaječara pre 2 satajoš 14 povezanih

Rojters: U toku istraga potencijalnih problema na Boingovih aviona Er Indije
NIN pre 33 minutajoš 72 povezane