Povezane vesti
Čuveni glumac umro od sepse: Svi ga pamte po ulozi serijskog ubice u seriji "Herkul"
Kurir 05.04.2025
Glumac Robert Trebor preminuo je u 71. godini, javlja The Hollywood Reporter. Robert Trebor je tumačio serijskog ubicu poznatog kao "Son of Sam" u CBS-ovom televizijskom filmu, i lukavog trgovca Salmoneusa u serijama "Herkul: Legendarna putovanja" i… »
Poznati glumac preminuo od sepse
B92 05.04.2025
Glumac Robert Trebor preminuo je u 71. godini, javlja The Hollywood Reporter. Robert Trebor je tumačio serijskog ubicu poznatog kao "Son of Sam" u CBS-ovom televizijskom filmu, i lukavog trgovca Salmoneusa u serijama "Herkul: Legendarna putovanja" i… »
Poznati glumac preminuo od sepse: Ostaće upamćen po ulozi serijskog ubice i seriji "Herkul"
Mondo 05.04.2025
Robert Trebor je igrao trgovca Salmoneusa u seriji, kao i u seriji "Xena: Kraljica ratnica", a ostaće upamćena i njegova uloga serijskog ubice u seriji "Son of Sam". Robert Trebor, koji je tumačio serijskog ubicu poznatog kao "Son of Sam" u CBS-ovom… »
Vesti dana »
Srpska lista saopštila rezultate izbora na Kosovu: "Osvojili smo svih 10 mandata predviđenih za Srbe u Skupštini u Prištini"
Blic pre 4 satijoš 2 povezane
"Bitka polova": Nik Kirjos pobedio Arinu Sabalenku u egzibicionom teniskom meču
Kurir pre 53 minutajoš 1 povezana
Lavina zatrpala dvoje ljudi Užas na italijanskim Alpima: Izdato hitno upozorenje
Blic pre 4 satijoš 1 povezana