Povezane vesti
Čuveni glumac umro od sepse: Svi ga pamte po ulozi serijskog ubice u seriji "Herkul"
Kurir 05.04.2025
Glumac Robert Trebor preminuo je u 71. godini, javlja The Hollywood Reporter. Robert Trebor je tumačio serijskog ubicu poznatog kao "Son of Sam" u CBS-ovom televizijskom filmu, i lukavog trgovca Salmoneusa u serijama "Herkul: Legendarna putovanja" i… »
Poznati glumac preminuo od sepse
B92 05.04.2025
Glumac Robert Trebor preminuo je u 71. godini, javlja The Hollywood Reporter. Robert Trebor je tumačio serijskog ubicu poznatog kao "Son of Sam" u CBS-ovom televizijskom filmu, i lukavog trgovca Salmoneusa u serijama "Herkul: Legendarna putovanja" i… »
Poznati glumac preminuo od sepse: Ostaće upamćen po ulozi serijskog ubice i seriji "Herkul"
Mondo 05.04.2025
Robert Trebor je igrao trgovca Salmoneusa u seriji, kao i u seriji "Xena: Kraljica ratnica", a ostaće upamćena i njegova uloga serijskog ubice u seriji "Son of Sam". Robert Trebor, koji je tumačio serijskog ubicu poznatog kao "Son of Sam" u CBS-ovom… »
Vesti dana »

Godišnjica “Oluje” – etničkog čišćenja tokom kojeg je proterano 250.000 Srba iz Hrvatske
Bujanovačke pre 25 minutajoš 39 povezanih

Srbija na udaru lošeg vremena: RHMZ izdaje hitna upozorenja
Serbian News Media pre 15 minutajoš 28 povezanih

Tramp potvrdio da će njegov izaslanik Vitkof posetiti Rusiju ove nedelje
NIN pre 1 satjoš 23 povezane

Uskoro brže do RS: Vučič obilazi radove na brzoj saobraćajnici Slepčević – Badovinci
Vesti online pre 25 minutajoš 15 povezanih