Povezane vesti
„Tokom devedesetih bila sam san žestokih muškaraca, ali me nisu imali“: Naša pevačica na vrhuncu popularnosti napustila…
Nova 05.04.2025
Pevačica Ksenija Mijatović proslavila se hitovima "Ljubav je u meni" i "Ovde mesta nema", a onda se iznenada povukla sa scene i posvetila se potpuno drugačijoj profesiji. Ksenija Mijatović pre više od deset godina odlučila je da napusti muziku, a danas… »
Bila je mega zvezda, a onda napustila estradu: Ksenija Mijatović prvi put o sinu, spomenula reketiranje i kriminalce, na ivici…
Kurir 05.04.2025
Pevačica Ksenija Mijatović se u jeku najveće popularnosti povukla sa javne scene i posvetila psihoterapiji. Kako kaže, mnogi njeni klijenti ni ne znaju da se nekada bavila pevanjem i da je bila veoma popularna. Ksenija se oprobala i kao voditeljka, u… »
Naša pevačica postala psihoterapeut u 38.: godini upisala fakultet: "Moji klijenti ne znaju čime sam se nekad bavila"
Blic 05.04.2025
Pevačica Ksenija Mijatović se u jeku najveće popularnosti povukla sa javne scene i posvetila psihoterapiji. Kako kaže, mnogi njeni klijenti ni ne znaju da se nekada bavila pevanjem i da je bila veoma popularna. - Moji današnji klijenti u mojoj novoj… »
Vesti dana »

Pobjeda: Vlade Divac doživeo saobraćajnu nezgodu na crnogorskom primorju
RTV pre 37 minutajoš 1 povezana

Menjaju se pravila u policiji: Uskoro bi umesto sveže obrijanog policajca mogao da vas zaustavi čovek sa bradom: Evo šta bi još moglo da se promeni
Blic pre 22 minutajoš 1 povezana

Ponavljaju se izbori u Kosjeriću na biračkom mestu gde je opozicija tražila poništavanje glasanja
Danas pre 8 satijoš 1 povezana