Povezane vesti
„Tokom devedesetih bila sam san žestokih muškaraca, ali me nisu imali“: Naša pevačica na vrhuncu popularnosti napustila…
Nova 05.04.2025
Pevačica Ksenija Mijatović proslavila se hitovima "Ljubav je u meni" i "Ovde mesta nema", a onda se iznenada povukla sa scene i posvetila se potpuno drugačijoj profesiji. Ksenija Mijatović pre više od deset godina odlučila je da napusti muziku, a danas… »
Bila je mega zvezda, a onda napustila estradu: Ksenija Mijatović prvi put o sinu, spomenula reketiranje i kriminalce, na ivici…
Kurir 05.04.2025
Pevačica Ksenija Mijatović se u jeku najveće popularnosti povukla sa javne scene i posvetila psihoterapiji. Kako kaže, mnogi njeni klijenti ni ne znaju da se nekada bavila pevanjem i da je bila veoma popularna. Ksenija se oprobala i kao voditeljka, u… »
Naša pevačica postala psihoterapeut u 38.: godini upisala fakultet: "Moji klijenti ne znaju čime sam se nekad bavila"
Blic 05.04.2025
Pevačica Ksenija Mijatović se u jeku najveće popularnosti povukla sa javne scene i posvetila psihoterapiji. Kako kaže, mnogi njeni klijenti ni ne znaju da se nekada bavila pevanjem i da je bila veoma popularna. - Moji današnji klijenti u mojoj novoj… »
Vesti dana »
Španci maksimalni na svom terenu: Pobede Barselone, Valensije i Reala u Evroligi
Kurir pre 28 minutajoš 69 povezanih
Pored carina, Tramp pominje i "druge alate" za Grenland, za Iran "ne zna" da li je vojna intervencija na stolu
N1 Info pre 48 minutajoš 33 povezane
Novi napad botova na naloge N1, Danas, Nova.rs, Nova TV i Radar: Broj pratilaca ubrzano raste
N1 Info pre 9 satijoš 6 povezanih
Partizan prekinuo "crni niz": Pobeda u Minhenu nakon sedam vezanih poraza u Evroligi
Newsmax Balkans pre 42 minutajoš 38 povezanih