Povezane vesti
Planirani radovi za vikend, nekoliko ulica bez vode
Niške vesti 05.04.2025
PLANIRANI RADOVI U BLIZINI VELIKE PIJACE Voda na površini, potreban je iskop na uglu ulica Šumatovačke i Jelene Dimitrijević. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje od 8 do 15 sati u pomenutim ulicama Šumatovačkoj i Jelene… »
Planirani radovi i privremeni prekid vodosnabdevanja u Nišu tokom vikenda
Glas juga 05.04.2025
Prema najavi, radovi su predviđeni u blizini Velike pijace, tačnije na uglu ulica Šumatovačke i Jelene Dimitrijević, gde se zbog vode na površini planira iskop i sanacija oštećenja na vodovodnoj mreži. Zbog toga će u periodu od 8 do 15 časova bez vode… »
JKP „Naissus“: PLANIRANI RADOVI ZA SUBOTU
Gradski portal 018 05.04.2025
PLANIRANI RADOVI U BLIZINI VELIKE PIJACE Voda na površini, potreban je iskop na uglu ulica Šumatovačke i Jelene Dimitrijević. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje od 8 do 15 sati u pomenutim ulicama Šumatovačkoj i Jelene… »
Vesti dana »
"Niko nikada nije učinio više za NATO od mene" Tramp: Da se ja nisam pojavio, bio bi na smetlištu istorije
Večernje novosti pre 1 satjoš 28 povezanih
Bela kuća: Donald Tramp nije planirao da ove nedelje putuje u Pariz, na hitni samit Grupe 7
N1 Info pre 1 satjoš 35 povezanih
Uživo Forum u Davosu: Tramp najavio put na Svetski ekonomski forum: Siguran sam da me tamo jako radosno čekaju
Euronews pre 17 minutajoš 58 povezanih
Novi botovski napad, broj pratilaca na Instagram nalogu za sat porastao za 28.000
Serbian News Media pre 5 satijoš 6 povezanih