Povezane vesti
"Bila sam na naslovnoj strani kada sam imala 15 dana" Pevačica je zbog ultra popularne majke od rođena postala poznata: "Kad…
Kurir 05.04.2025
Nikolija Jovanović voli da otputuje daleko od Srbije kako bi uživala u destinacijama gde je niko ne poznaje i kaže da joj takve situacije izuzetno prijaju. Nikolija ističe da ne zna kako izgleda život van kamera, odnosno da je ona od prvih dana života… »
"Bila sam na naslovnoj strani kada sam imala 15 dana": Pevačica je zbog ultra popularne majke od rođena postala poznata: "Kad…
Blic 05.04.2025
Nikolija Jovanović voli da otputuje daleko od Srbije kako bi uživala u destinacijama gde je niko ne poznaje i kaže da joj takve situacije izuzetno prijaju. Nikolija ističe da ne zna kako izgleda život van kamera, odnosno da je ona od prvih dana života… »
Vesti dana »

Pritvor za 13 osumnjičenih u slučaju korupcije na rekonstrukciji pruge Novi Sad-Subotica
Naslovi.ai pre 1 satjoš 61 povezana

Jokićeva supruga je beba iz kolone izbeglica u Oluji: Rođena 1995. u Krajini, njena fotografija obišla Srbiju
Mondo pre 27 minutajoš 36 povezanih

Slede hitna upozorenja zbog nevremena: Evo kad razorni oblaci s gradom stižu u Srbiju
Nova pre 23 minutajoš 41 povezana

Erupcija vulkana na Kamčatki prvi put posle više od 500 godina
BBC News pre 43 minutajoš 22 povezane