Povezane vesti
"Bila sam na naslovnoj strani kada sam imala 15 dana" Pevačica je zbog ultra popularne majke od rođena postala poznata: "Kad…
Kurir 05.04.2025
Nikolija Jovanović voli da otputuje daleko od Srbije kako bi uživala u destinacijama gde je niko ne poznaje i kaže da joj takve situacije izuzetno prijaju. Nikolija ističe da ne zna kako izgleda život van kamera, odnosno da je ona od prvih dana života… »
"Bila sam na naslovnoj strani kada sam imala 15 dana": Pevačica je zbog ultra popularne majke od rođena postala poznata: "Kad…
Blic 05.04.2025
Nikolija Jovanović voli da otputuje daleko od Srbije kako bi uživala u destinacijama gde je niko ne poznaje i kaže da joj takve situacije izuzetno prijaju. Nikolija ističe da ne zna kako izgleda život van kamera, odnosno da je ona od prvih dana života… »
Vesti dana »
Tramp: Pokrili smo 95 odsto pitanja, Zelenski poručuje da je Ukrajina spremna za mir
Nova pre 24 satajoš 39 povezanih
„Prvi smo narod na svetu koji je nepogrešivo raspisao pobedu pre izbora“: Studenti posle akcije „Raspiši pobedu“
Nova pre 1 satjoš 66 povezanih
Vašington pričao šta je Penjaroja doneo Partizanu, pa otkrio šta je rekao Pejnu za „grobare“
Nova pre 1 satjoš 46 povezanih
Elek: Prema preliminarnim rezultatima, u rukama Srpske liste svih 10 mandata
RTV pre 1 satjoš 62 povezane