Povezane vesti
"Bila sam na naslovnoj strani kada sam imala 15 dana" Pevačica je zbog ultra popularne majke od rođena postala poznata: "Kad…
Kurir 05.04.2025
Nikolija Jovanović voli da otputuje daleko od Srbije kako bi uživala u destinacijama gde je niko ne poznaje i kaže da joj takve situacije izuzetno prijaju. Nikolija ističe da ne zna kako izgleda život van kamera, odnosno da je ona od prvih dana života… »
"Bila sam na naslovnoj strani kada sam imala 15 dana": Pevačica je zbog ultra popularne majke od rođena postala poznata: "Kad…
Blic 05.04.2025
Nikolija Jovanović voli da otputuje daleko od Srbije kako bi uživala u destinacijama gde je niko ne poznaje i kaže da joj takve situacije izuzetno prijaju. Nikolija ističe da ne zna kako izgleda život van kamera, odnosno da je ona od prvih dana života… »
Vesti dana »

"Policija se tog dana bavila spasavanjem ljudi": Dačić o padu nadstrešnice u Novom Sadu: "Tužilaštvo naložilo sklanjanje šuta, vatrogasci i spasioci ne vode istragu"
Blic pre 1 satjoš 2 povezane

Tramp pozvao Zelenskog da prihvati ruske uslove za okončanje rata u Ukrajini
Danas pre 2 satajoš 1 povezana

Prvi rezultati izbora u Severnoj Makedoniji: Kandidati za gradonačelnike VMRO-DPMNE vode u 53 opštine
Blic pre 31 minutajoš 5 povezanih