Povezane vesti
"Bila sam na naslovnoj strani kada sam imala 15 dana" Pevačica je zbog ultra popularne majke od rođena postala poznata: "Kad…
Kurir 05.04.2025
Nikolija Jovanović voli da otputuje daleko od Srbije kako bi uživala u destinacijama gde je niko ne poznaje i kaže da joj takve situacije izuzetno prijaju. Nikolija ističe da ne zna kako izgleda život van kamera, odnosno da je ona od prvih dana života… »
"Bila sam na naslovnoj strani kada sam imala 15 dana": Pevačica je zbog ultra popularne majke od rođena postala poznata: "Kad…
Blic 05.04.2025
Nikolija Jovanović voli da otputuje daleko od Srbije kako bi uživala u destinacijama gde je niko ne poznaje i kaže da joj takve situacije izuzetno prijaju. Nikolija ističe da ne zna kako izgleda život van kamera, odnosno da je ona od prvih dana života… »
Vesti dana »
Pregovori sa Azerbejdžanom u završnoj fazi, krajem maja očekuje se usaglašen ugovor - Gasna elektrana od 500 MW planirana do kraja decenije
Ekapija pre 7 minutajoš 20 povezanih
Iranski vrh se cepa, Revolucionarna garda protiv pregovora, Modžtaba presudio! Amerika je ovo čekala, vrhovni vođa dao sinoć "zeleno svetlo" delegaciji Teherana
Kurir pre 18 minutajoš 16 povezanih
Ministar Vujić: Danas će biti poslat odgovor na nacrt mišljenja Venecijanske komisije
Beta pre 2 satajoš 13 povezanih
Izveštaj AI: U Srbiji zastrašivanja demonstranata i novinara,vlasti pojačale transfer oružja Izraelu
Beta pre 58 minutajoš 11 povezanih