Povezane vesti
Pevala na ulici, a danas ima svoju kuću na Zlatiboru: Spokoj koji osećam kada sam tamo me uvek osveži!
Kurir 05.04.2025
Pevačica Zorja Pajić, koja je na početku svoje karijere pevala na ulici, sagradila je sebi vikendicu na Zlatiboru. Naime, Zorja priznaje da odmor od svakodnevnih obaveza i nastupa mlada zvezda pronalazi planinskoj kući koju je sagradila na Zlatiboru. -… »
Naša pevačica (28) pevala na ulici, a danas ima svoju kuću na Zlatiboru: "Spokoj koji osećam kada sam tamo me uvek osveži"
Blic 05.04.2025
Pevačica Zorja Pajić, koja je na početku svoje karijere pevala na ulici, sagradila je sebi vikendicu na Zlatiboru. Naime, Zorja Pajić priznaje da odmor od svakodnevnih obaveza i nastupa mlada zvezda pronalazi planinskoj kući koju je sagradila na… »
Vesti dana »
Studenti pešaci stigli u Ub: Doček premešten na kružni tok zbog najavljenog skupa SNS-a (VIDEO)
Pravo u centar pre 52 minutajoš 10 povezanih
Lončar nakon smrtnih slučajeva posle operacija u Čačku: "Ko bude odgovoran biće kažnjen"
Mondo pre 32 minutajoš 75 povezanih
Planirali ubistva u Srbiji: Saslušana kriminalna grupa kod koje je pronađena droga i oružje. Radili po nalogu organizatora, evo šta im je sve oduzeto.
Blic pre 5 satijoš 38 povezanih
Olimpijakos - Crvena zvezda: Olimpijakos trojkama stekao prednost, crveno-beli nemaju rešenje!
Kurir pre 32 minutajoš 29 povezanih