Povezane vesti
"Lupala sam mu šamare i polivala ga vodom" Rada Vasić isprilčala potresne detalje: Otkrila kako su izgledali Radetovi…
Kurir 05.04.2025
Rada Vasić sinoć se uselila u "Elitu 8" gde je iznela potresne detalje smrti supruga Radeta. Rade Vasić je dugo bolovao od karcinoma, a Rada je sada opisala kako su izgledali njegovi poslednji dani. - Spustila sam mu noge, kad, nešto teško. On je otežao… »
"Lupala sam mu šamare i polivala ga hladnom vodom": Rada Vasić iznela potresne detalje: Otkrila kako su izgledali Radetovi…
Blic 05.04.2025
Rada Vasić sinoć se uselila u "Elitu 8" gde je iznela potresne detalje smrti supruga Radeta. Rade Vasić je dugo bolovao od karcinoma, a Rada je sada opisala kako su izgledali njegovi poslednji dani. - Spustila sam mu noge, kad, nešto teško. On je otežao… »
Vesti dana »

Napeto u Novom Sadu: Dve grupe građana se sukobile zbog iscrtavanja srpske zastave po zgradama (video)
Blic pre 58 minutajoš 34 povezane

Pešić otkrio u kakvom je stanju Vasa Micić: Nije odigrao ni minut, kada će biti spreman?
Mondo pre 12 minutajoš 31 povezana

Samit Trampa i Putina na Aljasci: diplomatski napori, izazovi i strateški ciljevi Rusije
Naslovi.ai pre 3 minutajoš 60 povezanih