Povezane vesti
"Lupala sam mu šamare i polivala ga vodom" Rada Vasić isprilčala potresne detalje: Otkrila kako su izgledali Radetovi…
Kurir 05.04.2025
Rada Vasić sinoć se uselila u "Elitu 8" gde je iznela potresne detalje smrti supruga Radeta. Rade Vasić je dugo bolovao od karcinoma, a Rada je sada opisala kako su izgledali njegovi poslednji dani. - Spustila sam mu noge, kad, nešto teško. On je otežao… »
"Lupala sam mu šamare i polivala ga hladnom vodom": Rada Vasić iznela potresne detalje: Otkrila kako su izgledali Radetovi…
Blic 05.04.2025
Rada Vasić sinoć se uselila u "Elitu 8" gde je iznela potresne detalje smrti supruga Radeta. Rade Vasić je dugo bolovao od karcinoma, a Rada je sada opisala kako su izgledali njegovi poslednji dani. - Spustila sam mu noge, kad, nešto teško. On je otežao… »
Vesti dana »
Nakon sastanka s Ruteom, Donald Tramp najavio nastavak pregovora o Grenlandu
Danas pre 18 minutajoš 2 povezane
Tramp tvrdi da je Putin prihvatio poziv u Odbor za mir, ruski predsednik kaže da će tek doneti odluku
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 3 povezane
Evroposlanik Prebilič o upadu policije na novosadski Filozofski fakultet: Ovakve stvari nisu dešavale ni u režimu Jugoslavije
Danas pre 2 satajoš 1 povezana
Kad i gde možete da gledate meč polufinala Evropskog prvenstva Srbija – Italija?
Danas pre 2 satajoš 1 povezana