Povezane vesti
"Osećao sam se veoma prijatno": Skandalozne reči Janika Sinera o suspenziji (video)
Večernje novosti 05.04.2025
Janik Siner, teniser iz Italije koji se trenutno nalazi na čelu ATP rang liste, ušao je u treći i poslednji mesec suspenzije zbog dva pozitivna doping-testa iz 2024. godine. FOTO: Tanjug/AP Italijan će moći da se vrati treninzima 13. aprila, a… »
Siner: Tenis sad ne gledam, nefer je ovo što sam proživeo
Sport klub 05.04.2025
Sve je bliži povratak prvog tenisera sveta Janika Sinera, a Italijan kaže da odbrojava dane do povratka na teren još od početka tromesečne suspenzije. Siner kaže da njemu nije idealna ni tolika suspenzija, ali da je moglo da bude i gore. “Ova dva meseca… »
Sramne reči Janika Sinera o suspenziji: „Osećao sam se veoma prijatno“ VIDEO
Nova 05.04.2025
Janik Siner, teniser iz Italije koji se trenutno nalazi na čelu ATP rang liste, ušao je u treći i poslednji mesec suspenzije zbog dva pozitivna doping-testa iz 2024. godine. Italijan će moći da se vrati treninzima 13. aprila, a suspenzija, koja je počela… »
Siner: "Suspenzija? Osećao sam se vrlo prijatno - izabrali smo manje zlo" VIDEO
B92 05.04.2025
Italijanski teniser Janik Siner govorio je o svom dogovoru sa Svetskom antidoping agencijom dva meseca nakon početka suspenzije. Sa WADA se dogovorio u vezi sa svoja dva pozitivna doping testa prošle godine, a suspenzija traje od 9. februara do 4. maja… »
Vesti dana »

Ministarstvo poljoprivrede započelo isporuku pomoći poljoprivrednicima pogođenim požarima
Naslovi.ai pre 1 satjoš 19 povezanih

U Srbiji sunčano i veoma toplo vreme uz upozorenja na visoke temperature
Naslovi.ai pre 1 satjoš 21 povezana

UKRAJINSKA KRIZA - Tramp: U petak sastanak sa Putinom na Aljasci; Zelenski: Nećemo dati zemlju okupatorima
RTV pre 34 minutajoš 108 povezanih