Повезане вести
"Осећао сам се веома пријатно": Скандалозне речи Јаника Синера о суспензији (видео)
Вечерње новости 05.04.2025
Јаник Синер, тенисер из Италије који се тренутно налази на челу АТП ранг листе, ушао је у трећи и последњи месец суспензије због два позитивна допинг-теста из 2024. године. ФОТО: Тањуг/АП Италијан ће моћи да се врати тренинзима… »
Синер: Тенис сад не гледам, нефер је ово што сам проживео
Спорт клуб 05.04.2025
Све је ближи повратак првог тенисера света Јаника Синера, а Италијан каже да одбројава дане до повратка на терен још од почетка тромесечне суспензије. Синер каже да њему није идеална ни толика суспензија, али да је могло да буде… »
Срамне речи Јаника Синера о суспензији: „Осећао сам се веома пријатно“ ВИДЕО
Нова 05.04.2025
Јаник Синер, тенисер из Италије који се тренутно налази на челу АТП ранг листе, ушао је у трећи и последњи месец суспензије због два позитивна допинг-теста из 2024. године. Италијан ће моћи да се врати тренинзима 13. априла, а… »
Синер: "Суспензија? Осећао сам се врло пријатно - изабрали смо мање зло" ВИДЕО
Б92 05.04.2025
Италијански тенисер Јаник Синер говорио је о свом договору са Светском антидопинг агенцијом два месеца након почетка суспензије. Са ВАДА се договорио у вези са своја два позитивна допинг теста прошле године, а суспензија траје од… »
Вести дана »
Владан Милојевић више нема опција за Штурм: Повредио се још један играч Црвене звезде
Мондо пре 4 минутајош 110 повезаних
На граници лудила: Чешки председник поручио да се ближи тренутак "обарања руских авиона"
Правда пре 3 сатајош 51 повезана
"Таква је политика клуба": Тренер Партизана се огласио због Ланетовог сина
Мондо пре 59 минутајош 37 повезаних