Povezane vesti
"Osećao sam se veoma prijatno": Skandalozne reči Janika Sinera o suspenziji (video)
Večernje novosti 05.04.2025
Janik Siner, teniser iz Italije koji se trenutno nalazi na čelu ATP rang liste, ušao je u treći i poslednji mesec suspenzije zbog dva pozitivna doping-testa iz 2024. godine. FOTO: Tanjug/AP Italijan će moći da se vrati treninzima 13. aprila, a… »
Siner: Tenis sad ne gledam, nefer je ovo što sam proživeo
Sport klub 05.04.2025
Sve je bliži povratak prvog tenisera sveta Janika Sinera, a Italijan kaže da odbrojava dane do povratka na teren još od početka tromesečne suspenzije. Siner kaže da njemu nije idealna ni tolika suspenzija, ali da je moglo da bude i gore. “Ova dva meseca… »
Sramne reči Janika Sinera o suspenziji: „Osećao sam se veoma prijatno“ VIDEO
Nova 05.04.2025
Janik Siner, teniser iz Italije koji se trenutno nalazi na čelu ATP rang liste, ušao je u treći i poslednji mesec suspenzije zbog dva pozitivna doping-testa iz 2024. godine. Italijan će moći da se vrati treninzima 13. aprila, a suspenzija, koja je počela… »
Siner: "Suspenzija? Osećao sam se vrlo prijatno - izabrali smo manje zlo" VIDEO
B92 05.04.2025
Italijanski teniser Janik Siner govorio je o svom dogovoru sa Svetskom antidoping agencijom dva meseca nakon početka suspenzije. Sa WADA se dogovorio u vezi sa svoja dva pozitivna doping testa prošle godine, a suspenzija traje od 9. februara do 4. maja… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za sredu, 8. jul: Sutra prolazno naoblačenje sa kišom
Beta pre 25 minutajoš 41 povezana
Vučić se sastao sa predsednikom Vrhovne rade Ukrajine Ruslanom Stefančukom
Euronews pre 15 minutajoš 21 povezana
Poslanici nastavili objedinjeni pretres, Raguš: Svi da govorimo o tačkama dnevnog reda
Euronews pre 15 minutajoš 22 povezane
Osamnaest osoba povređeno u eksplozijama u Damasku, Makronova poseta se nastavlja po planu
N1 Info pre 40 minutajoš 20 povezanih
Doneta odluka o predmetu protiv Milića: Postupak protiv njega biće razdvojen od procesa za ubistvo Nešovića
Mondo pre 1 satjoš 18 povezanih