Povezane vesti
Dekanka Filozofskog fakulteta u Nišu: U ponedeljak razgovaram sa Martom Kos i Vladanom Đokićem
Danas 05.04.2025
Dekanka Filozofskog fakulteta u Nišu Natalija Jovanović kazala je da je dobila pismo podrške Evropske komesarke za proširenje Marte Kos. Kazala je i da će sa Kos u ponedeljak razgovarati ona i rektor Beogradskog univerziteta Vladan Đokić. Dekanka se… »
Dekanka iz Niša: Marta Kos poslala pismo podrške, razgovoru u ponedeljak prisustvuje i rektor Đokić
Radio 021 05.04.2025
Dekanka Filozofskog fakulteta u Nišu Natalija Jovanović kazala je da je dobila pismo podrške Evropske komesarke za proširenje Marte Kos. Dekanka Jovanović pridružila se niškim studentima na blokadi mostova. "Atmosfera je fenomenalna… Posebno sam ponosna… »
Dekanka iz Niša: Marta Kos mi uputila pismo podrške, rektor BU i ja sa njom razgovaramo u ponedeljak
Novi magazin 05.04.2025
Dekanka Filozofskog fakulteta u Nišu Natalija Jovanović kazala je da je dobila pismo podrške Evropske komesarke za proširenje Marte Kos. Kazala je i da će sa Kos u ponedeljak razgovarati ona i rektor Beogradskog univerziteta Vladan Đokić. Dekanka se… »
Dekanka iz Niša: Marta Kos mi uputila pismo podrške, rektor BU i ja sa njom razgovaramo u ponedeljak
N1 Info 05.04.2025
Dekanka Jovanović na protestu u Nišu: „Ne osećam se sigurno, tražila sam zaštitu policije, još uvek nema odgovora“
Nova 05.04.2025
Dekanka Natalija Jovanović, koja je 30. marta napadnuta u Nišu, trenutno je na protestu u Nišu i tom prilikom je govorila za N1. “Ja sam stigla oko 12, tu sam, šetamo. Sa najboljim prijateljima, porodicom i studentima sam. Atmosfera je fenomenalna… »
Vesti dana »

Počele stroge kontrole proizvoda sa palminim uljem širom Srbije: Kazne do tri miliona dinara!
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

Građanima stižu lažne kazne za saobraćajne prekršaje: Kragujevačka policija upozorava na SMS prevaru
Danas pre 7 satijoš 1 povezana