Повезане вести
Деканка Филозофског факултета у Нишу: У понедељак разговарам са Мартом Кос и Владаном Ђокићем
Данас 05.04.2025
Деканка Филозофског факултета у Нишу Наталија Јовановић казала је да је добила писмо подршке Европске комесарке за проширење Марте Кос. Казала је и да ће са Кос у понедељак разговарати она и ректор Београдског универзитета… »
Деканка из Ниша: Марта Кос послала писмо подршке, разговору у понедељак присуствује и ректор Ђокић
Радио 021 05.04.2025
Деканка Филозофског факултета у Нишу Наталија Јовановић казала је да је добила писмо подршке Европске комесарке за проширење Марте Кос. Деканка Јовановић придружила се нишким студентима на блокади мостова. "Атмосфера је… »
Деканка из Ниша: Марта Кос ми упутила писмо подршке, ректор БУ и ја са њом разговарамо у понедељак
Нови магазин 05.04.2025
Деканка Филозофског факултета у Нишу Наталија Јовановић казала је да је добила писмо подршке Европске комесарке за проширење Марте Кос. Казала је и да ће са Кос у понедељак разговарати она и ректор Београдског универзитета… »
Деканка из Ниша: Марта Кос ми упутила писмо подршке, ректор БУ и ја са њом разговарамо у понедељак
Н1 Инфо 05.04.2025
Деканка Јовановић на протесту у Нишу: „Не осећам се сигурно, тражила сам заштиту полиције, још увек нема одговора“
Нова 05.04.2025
Деканка Наталија Јовановић, која је 30. марта нападнута у Нишу, тренутно је на протесту у Нишу и том приликом је говорила за Н1. “Ја сам стигла око 12, ту сам, шетамо. Са најбољим пријатељима, породицом и студентима сам… »
Вести дана »
Милојевић миран после пораза: "Немамо шта посебно да плачемо сад, сутра је нови дан, идемо даље"
Спортске.нет пре 21 минутајош 73 повезане
Пријава за легализацију почиње сутра: информације, услови и пријава за грађане Србије на једном месту
Блиц пре 3 сатајош 34 повезане
Његош Петровић пројектилом заледио Маракану: Овако је Војводина повела против Звезде
Курир пре 57 минутајош 31 повезана