Povezane vesti

"Što kupi sebi, to kupi i meni": Naša pevačica otišla u šoping, pa otkrila ko je iskeširao pune kese: Ljudi u čudu zbog ovog…

"Što kupi sebi, to kupi i meni": Naša pevačica otišla u šoping, pa otkrila ko je iskeširao pune kese: Ljudi u čudu zbog ovog…

Blic 05.04.2025
Pevačica Sara Reljić je otišla u šoping, a nakon bogate kupovine se oglasila na društvenim mrežama i otkrila sa kim je pararila gomilu stvari. Ono što Sara nije krila jeste da je u trgovinu pošla sa snahom Mašom Reljić. Očigledno je Maša široke ruke… »
Naša pevačica usnimljena kako tera snaju da joj kupuje poklone! Hit prizor nasmejao mnoge: "Što kupiš sebi, kupi i meni..."

Naša pevačica usnimljena kako tera snaju da joj kupuje poklone! Hit prizor nasmejao mnoge: "Što kupiš sebi, kupi i meni..."

Kurir 05.04.2025
Pevačica Sara Reljić je otišla u šoping, a nakon bogate kupovine se oglasila na društvenim mrežama i otkrila sa kim je pararila gomilu stvari. Ono što Sara nije krila jeste da je u trgovinu pošla sa snajom Mašom Reljić. Očigledno je Maša široke ruke… »

Vesti dana »