Povezane vesti
"Skakala sam od sreće kad me je zvala Mira Karanović" Naša pevačica bila presrećna zbog ove saradnje, a sada je otkrila sve…
Kurir 05.04.2025
Kantautorka Anđela Vujović, poznatija kao Angellina, deo je glumačke postave dugometražnog filmu “Majka Mara” koji je režirala Mirjana Karanović, a pevačica je otkrila kako je došlo do njihove saradnje. - Mira Karanović je pozvala moju tadašnju ekipu sa… »
"Skakala sam od sreće kad me je zvala Mira Karanović": Naša pevačica sarađivala sa čuvenom glumicom, ne može da sakrije…
Blic 05.04.2025
Kantautorka Anđela Vujović, poznatija kao Angellina, deo je glumačke postave dugometražnog filmu “Majka Mara” koji je režirala Mirjana Karanović, a pevačica nam je otkrila kako je došlo do njihove saradnje. - Mira Karanović je pozvala moju tadašnju ekipu… »
Vesti dana »
"Možete da me povučete za taj Generalštab": Ministar kulture "kulturno", usred Skupštine (VIDEO)
Vranje news pre 5 satijoš 32 povezane
CNN: Odložen odlazak potpredsednika SAD na pregovore sa Iranom
Serbian News Media pre 2 satajoš 56 povezanih
Incidenti na izborima na Medicinskom fakultetu: Zašto je važan Studentski parlament
BBC News pre 2 satajoš 49 povezanih
Debakl Zvezde za kraj sezone u Evroligi, Barselona nastavlja borbu za plej-of
Nova pre 4 minutajoš 65 povezanih
Kraj Zvezdine sezone u Evroligi, Panter i Klajburn pružili Barsi još jednu šansu
RTS pre 39 minutajoš 63 povezane