Povezane vesti

"Skakala sam od sreće kad me je zvala Mira Karanović" Naša pevačica bila presrećna zbog ove saradnje, a sada je otkrila sve…

"Skakala sam od sreće kad me je zvala Mira Karanović" Naša pevačica bila presrećna zbog ove saradnje, a sada je otkrila sve…

Kurir 05.04.2025
Kantautorka Anđela Vujović, poznatija kao Angellina, deo je glumačke postave dugometražnog filmu “Majka Mara” koji je režirala Mirjana Karanović, a pevačica je otkrila kako je došlo do njihove saradnje. - Mira Karanović je pozvala moju tadašnju ekipu sa… »
"Skakala sam od sreće kad me je zvala Mira Karanović": Naša pevačica sarađivala sa čuvenom glumicom, ne može da sakrije…

"Skakala sam od sreće kad me je zvala Mira Karanović": Naša pevačica sarađivala sa čuvenom glumicom, ne može da sakrije…

Blic 05.04.2025
Kantautorka Anđela Vujović, poznatija kao Angellina, deo je glumačke postave dugometražnog filmu “Majka Mara” koji je režirala Mirjana Karanović, a pevačica nam je otkrila kako je došlo do njihove saradnje. - Mira Karanović je pozvala moju tadašnju ekipu… »

Vesti dana »