Повезане вести
Градоначелник Будимпеште дочекао српске студенте: У Мађарској их доста људи подржава и јако су срећни што долазе
Н1 Инфо 05.04.2025
Градоначелник Будимпеште Гергељ Карачоњ дочекао је српске студенте бициклисте на Тргу хероја. Репортер Нове Радован Сератлић, који је и сам на бициклу стигао са студентима у главни град Мађарске, срео је градоначелника… »
ВИДЕО: Градоначелник Будимпеште дочекао српске студенте бициклисте
Радио 021 05.04.2025
Градоначелник Будимпеште Гергељ Карачоњ дочекао је српске студенте бициклисте на Тргу хероја. Репортер Нове Радован Сератлић, који је и сам на бициклу стигао са студентима у главни град Мађарске, срео је градоначелника… »
Градоначелник Будимпеште дочекао студенте бициклисте! Имао је само једну поруку (видео)
Правда 05.04.2025
Градоначелник Будимпеште, Гергељ Карачон дочекао је српске студенте бициклисте на Тргу хероја. Како је Карачон рекао за Н1, у Мађарској доста људи подржава српске студенте и јако су срећни што долазе. На питање колико су у… »
Градоначелник Будимпеште дочекао српске студенте: У Мађарској их доста људи подржава и јако су срећни што долазе
Нова 05.04.2025
Градоначелник Будимпеште Гергељ Карачон дочекао је српске студенте бициклисте на Тргу хероја. Репортер Нове Радован Сератлић, који је и сам на бициклу стигао са студентима у главни град Мађарске, срео је градоначелника… »
Градоначелник Будимпеште: У Мађарској студенте из Србије доста људи подржава
Нови магазин 05.04.2025
Градоначелник Будимпеште Гергељ Карачон дочекао је српске студенте бициклисте на Тргу хероја. Репортер Нове Радован Сератлић, који је и сам на бициклу стигао са студентима у главни град Мађарске, срео је градоначелника… »
Вести дана »
ЦЕО тим је веровао у победу од самог почетка: Огласио се херој Војводине!
Хот спорт пре 31 минутајош 73 повезане
„Треба здробити руску ратну економију“: Два потеза могу да натерају Путина да прекине рат
Нова пре 32 минутајош 51 повезана
Покушај пуча у Бенину пропао захваљујући лојалистима, каже министар унутрашњих послова
BBC News пре 5 сатијош 25 повезаних