Povezane vesti
"Lejdi gaga mi je pomogla, a džej lo zna ko sam": Srpkinja se udala za 22 godine starijeg, a u Americi je non-stop: "Moju…
Blic 05.04.2025
Dijana Rokvić (nekada Janković) predstavlja se u javnosti kao Didi J, a navela je da se nada da će u Srbiji da je prihvate kao i u Americi, gde tvrdi da je izuzetno popularna i gde boravi često. - Nisam uspela preko noći, bilo je mnogo teško. Tamo morate… »
"Ljudi u Americi ne znaju ko je Novak Đoković, slabo me pitaju za njega!" Šok intervju Didi J, spomenula sestru, a evo šta…
Kurir 05.04.2025
Dijana Rokvić poznatija kao Didi J otkrila je da se raduje što konačno ima pesmu koja je na svetskim top listama i da se nada da će i u Srbiji da je prihvate kao i u Americi, gde tvrdi da je izuzetno popularna. - Nisam uspela preko noći, bilo je mnogo… »
Vesti dana »

Lukašenko zagrmeo: Niko neće moći da baci Rusiju i Belorusiju na kolena FOTO
B92 pre 2 satajoš 33 povezane

Beograd: Komemorativna šetnja, građani odaju poštu stradalima u padu nadstrešnice
Beta pre 44 minutajoš 248 povezanih

Dačić: Akustični LRAD uređaji vraćeni u magacine;Izveštaj ministra kritikovali i vlast i opozicija
RTV pre 5 satijoš 26 povezanih

Nove cene goriva u Srbiji: evrodizel ostaje 196 dinara, benzin poskupeo na 179 dinara
Naslovi.ai pre 5 satijoš 29 povezanih