Povezane vesti
Otkriveno zašto su sofiji Šašić zabranili ulazak u avion! Našla se u velikom problemu! Otkrila i sve o Lukasi i pomirenju s…
Kurir 05.04.2025
Mlada dizajnerka Sofija Šašić krenula je majčinim stopama i karijeru otpočela u svetu mode, a gostujući u jednom podkastu otkrila je da se susreće sa problemima zbog svog imena. Naime, ćerka Željka Šašića je rođena u Nemačkoj, te je njeno ime upisano kao… »
Evo zbog čega su sofiju Šašić skinuli sa leta: Našla se u velikom problemu: "Nisu mi verovali, to mi piše u dokumentima"
Blic 05.04.2025
Mlada dizajnerka Sofija Šašić krenula je majčinim stopama i karijeru otpočela u svetu mode, a gostujući u jednom podkastu otkrila je da se susreće sa problemima zbog svog imena. Naime, ćerka Željka Šašića je rođena u Nemačkoj, te je njeno ime upisano kao… »
Vesti dana »

Odbili da učestvuju u kršenju zakona: Ko sigurno neće biti u Savetu REM-a
Cenzolovka pre 25 minutajoš 42 povezane

UNS: Tužilaštvo da pronađe ko je pretio smrću novinarki Glasa Zaječara
NIN pre 2 satajoš 14 povezanih

"Lepo sam im Rekao, sada su svi mrtvi": Oglasio se Tramp zbog Izraela i Irana: "Biće još gore", pomenuo je i klanje! (foto)
Kurir pre 25 minutajoš 18 povezanih

Studenti u blokadi: Kad si toliko siguran da ćeš pobediti, raspiši izbore kukavice
Beta pre 1 satjoš 11 povezanih

Indija bi mogla da prizemlji flotu aviona Boing koji se juče srušio, Japan naredio kompanijama da provere ovaj tip letelice
Blic pre 5 minutajoš 60 povezanih