Повезане вести
(Видео) Вожња таксијем претворила се у хорор Драматично сведочење Београђанке: "Око себе сам видела блато и траву искочила…
Дневник 05.04.2025
Млада девојка доживела је трауматично искуство када је, према сопственим речима, таксиста скренуо с пута и одвезао је у непознатом правцу. Како каже, у једном тренутку видела је да се крећу макадамом, окружени травом и блатом… »
Лепа Теодора села у такси, уследио хорор: "Ушао је у мрачну улицу и ћутао. Искочила сам, хтео је да ме стигне"
Телеграф 05.04.2025
Оно што је требало да буде сасвим обична вожња таксијем претворило се у ноћну мору за Теодору из Београда. Млада девојка доживела је трауматично искуство када је, према сопственим речима, таксиста скренуо с пута и одвезао је у… »
Вести дана »

Студенти и грађани у Београду и Новом Саду обележавају годишњицу Олује
Бета пре 1 сатјош 28 повезаних

Тужилац Ненадић: Не коментаришем изјаве политичара, тужилаштво поступа по прописима
Бета пре 3 сатајош 18 повезаних

Конституисана Скупштина општине Косјерић: Жарко Ђокић трећи пут председник општине
Блиц пре 6 сатијош 36 повезаних

Креће одбројавање рока Кремљу, Трампов човек стиже у Москву! Председник САД потврдио да су нуклеарне подморнице распоређене "Знате, то су препредени ликови"
Курир пре 12 сатијош 27 повезаних

Обележавање Олује у Загребу: Активисти подсетили на злочине, ветерани одговорили оптужбама и музиком
Инсајдер пре 6 сатијош 22 повезане