Povezane vesti
(Video) Vožnja taksijem pretvorila se u horor Dramatično svedočenje Beograđanke: "Oko sebe sam videla blato i travu iskočila…
Dnevnik 05.04.2025
Mlada devojka doživela je traumatično iskustvo kada je, prema sopstvenim rečima, taksista skrenuo s puta i odvezao je u nepoznatom pravcu. Kako kaže, u jednom trenutku videla je da se kreću makadamom, okruženi travom i blatom, putem koji joj nije poznat… »
Lepa Teodora sela u taksi, usledio horor: "Ušao je u mračnu ulicu i ćutao. Iskočila sam, hteo je da me stigne"
Telegraf 05.04.2025
Ono što je trebalo da bude sasvim obična vožnja taksijem pretvorilo se u noćnu moru za Teodoru iz Beograda. Mlada devojka doživela je traumatično iskustvo kada je, prema sopstvenim rečima, taksista skrenuo s puta i odvezao je u nepoznatom pravcu. Kako… »
Vesti dana »
Danas je Sveti Jovan: Pri sklapanju kumstva i pobratimstva obavezno se pominje kao zavet
Zrenjaninski pre 51 minutajoš 15 povezanih
Ledeno jutro osvanulo, zima ne popušta: Vetar i minus stegli Srbiju, evo kakvo nas vreme očekuje
Dnevnik pre 1 satjoš 11 povezanih
Vozači, oprez! Hitno se oglasio AMSS zbog najhladnijeg meseca u godini: Poledica i jutarnji mrazevi na ovim deonicama u Srbiji
Blic pre 1 satjoš 8 povezanih
Masovni udar na Kijev, deo grada bez struje i vode; Moskva: Ukrajina odlaže razmenu zarobljenika
RTS pre 16 minutajoš 9 povezanih