Povezane vesti
(Video) Vožnja taksijem pretvorila se u horor Dramatično svedočenje Beograđanke: "Oko sebe sam videla blato i travu iskočila…
Dnevnik 05.04.2025
Mlada devojka doživela je traumatično iskustvo kada je, prema sopstvenim rečima, taksista skrenuo s puta i odvezao je u nepoznatom pravcu. Kako kaže, u jednom trenutku videla je da se kreću makadamom, okruženi travom i blatom, putem koji joj nije poznat… »
Lepa Teodora sela u taksi, usledio horor: "Ušao je u mračnu ulicu i ćutao. Iskočila sam, hteo je da me stigne"
Telegraf 05.04.2025
Ono što je trebalo da bude sasvim obična vožnja taksijem pretvorilo se u noćnu moru za Teodoru iz Beograda. Mlada devojka doživela je traumatično iskustvo kada je, prema sopstvenim rečima, taksista skrenuo s puta i odvezao je u nepoznatom pravcu. Kako… »
Vesti dana »
Održana sednica Štaba za vanredne situacije zbog suše i elektroenergetskog sistema
Naslovi.ai pre 1 minutjoš 40 povezanih
Srbija pod udarom jakog toplotnog talasa, temperature dostižu 40 stepeni
Naslovi.ai pre 21 minutajoš 63 povezane
Pregovori SAD i Irana: Tramp otkazao napad, Teheran demantuje direktne razgovore
Naslovi.ai pre 11 minutajoš 28 povezanih
"Od sad se samo odazivam na tetka" Mlađa ćerka Suzane Mančić puca od ponosa, sestru držala za ruku tokom porođaja
Kurir pre 2 satajoš 27 povezanih
Ponesite dovoljno vode i naoružajte se strpljenjem: Kolaps na graničnim prelazima u Srbiji, kilometarske kolone (FOTO)(VIDEO)
RINA pre 2 satajoš 25 povezanih