Povezane vesti
Železničar u polufinale evropskog klupskog takmičenja
Gradski portal 018 05.04.2025
Veliki uspeh Železničara i plasman u polufinale evropskog klupskog takmičenja. Nakon velike borbe i preokreta niški tim je slavio protiv Zagreba rezultatom 3:2 u četvrtfinalu Trofeja Evrope. Sutra u polufinalu od 10.30h sastaće se protiv domaćina ekipe… »
Stonoteniserke Josip Kolumba u polufinalu Trofeja Evrope
Stonoteniserke Josip Kolumba ostvarile su veliki uspeh plasiravši se u polufinale evropskog klupskog takmčenja pod nazivom Trofej Evrope. One su u drugom kolu grupe A bile bolje od austrijske ekipe Štokerau sa 3:0. To im je obezbedilo prvo mesto u… »
Niški Železničar sa prvog mesta u četvrtfinale Trofeja Evrope
U drugom kolu finalnog turnira Trofeja Evrope koje se igra u Sportskoj hali u Igalu, niški Železničar bio je ubedljiv protiv belgijske ekipe Logis Auderghem. Stonoteniseri niške ekipe slavili su sa 3:0 i na taj način obezbedili su prvo mesto u grupi A… »
Vesti dana »

Tramp daje novi rok Rusiji za napredak u pregovorima o okončanju rata
Vreme pre 1 satjoš 36 povezanih

Ocene trgovinskog sporazuma SAD i EU od sumornog dana za Evropu do okončanja razarajuće neizvesnosti
RTS pre 2 satajoš 29 povezanih

„Onda poprimim taj vonj od baLJege, pa se osećam i ja“: Dugo nismo čuli gradonačelnika Šapića, a sad se vratio i opet ima novu reč VIDEO
Nova pre 5 satijoš 26 povezanih

Nastavak nestabilnog vremena u Srbiji sa obilnim padavinama i upozorenjima na nevreme
Naslovi.ai pre 2 minutajoš 57 povezanih

Oglasio se heroj iz aviona: "Želeo sam da zaštitim ostale, reagovao sam instinktivno – selim se u Beograd"
Telegraf pre 1 satjoš 26 povezanih