Povezane vesti

Đole Đogani na ivici suza o razvodu: "Mislio sam da ljubav između nas nikada neće prestati"

Đole Đogani na ivici suza o razvodu: "Mislio sam da ljubav između nas nikada neće prestati"

Mondo 05.04.2025
Đole je sa knedlom u grlu otkrio ko je krivac za raspad braka, te istakao da evociranje ovakvih stvari uopšte nije prijatno. Pevač Đole Đogani već dve decenije uživa u srećnom braku sa Vesnom. Međutim, pre nego što je ušao u ovu bračnu zajednicu, Đole je… »
Đole Đogani nakon toliko godina s knedlom u grlu progovorio o razvodu! Bio na ivici suza: Sad mi nije dobro...

Đole Đogani nakon toliko godina s knedlom u grlu progovorio o razvodu! Bio na ivici suza: Sad mi nije dobro...

Kurir 05.04.2025
Pevač Đole Đogani je pune dve decenije u skladnom i harmoničnom odnosu sa Vesnom. Pre ove zajednice, Đole je bio u braku sa koleginicom Slađom Delibašić sa kojom je dobio dve ćerke, međutim, budući da nisu mogli da prevaziđu probnleme koji su pratili… »
Đole Đogani sa knedlom u grlu progovorio o razvodu: "Sad mi nije dobro..."

Đole Đogani sa knedlom u grlu progovorio o razvodu: "Sad mi nije dobro..."

Telegraf 05.04.2025
Pevač Đole Đogani je pune dve decenije u skladnom i harmoničnom braku sa Vesnom. Pre ove bračne zajednice, Đole je bio u braku sa koleginicom Slađom Delibašić sa kojom je dobio dve ćerke, međutim budući da nisu mogli da prevaziđu probnleme koji su… »

Vesti dana »

Sastanak Putina i Trampa 15. avgusta na Aljasci

Sastanak Putina i Trampa 15. avgusta na Aljasci

Sputnik pre 20 minutajoš 12 povezanih
JKP „Naissus“: PLANIRANI RADOVI ZA SUBOTU

JKP „Naissus“: PLANIRANI RADOVI ZA SUBOTU

Gradski portal 018 pre 50 minutajoš 1 povezana
Međedović siguran protiv Kovačevića, sledeći izazov Grikspor

Međedović siguran protiv Kovačevića, sledeći izazov Grikspor

Sandžak haber pre 6 satijoš 6 povezanih
Na današnji dan, 9. avgust

Na današnji dan, 9. avgust