Povezane vesti
"Pevala sam raznim ljudima, Jadranka je imala nesreću da je usnime": Milica ostavila sve bez teksta priznanjem
Mondo 06.04.2025
Todorovićeva se u razgovoru s crnogorskim medijima dotakla i druženja s Jadrankom Bajraktarović. Milica Todorović je nedavno bila u centru skandala, pošto je njen bivši verenik Mario B. uhapšen, a sada se dotakla i druženja i svog odnosa s koleginicom iz… »
"Pevala sam isto što i jadranka, samo je ona imala nesreću da su je usnimili!" Šok priznanje Milice Todorović, otkrila veliku…
Kurir 06.04.2025
Milica Todorović je nedavno bila u centru skandala pošto je uhapšen njen bivši verenik Mario B., a sada se dotakla i druženja i svog odnosa s koleginicom iz takmičenja Jadrankom Barjaktarović. - Ja mrzim pretvaranja i laži. Kad se njoj sve to desilo… »
Vesti dana »

Prognoza vremena u Srbiji: narandžasti meteoalarm za četvrtak zbog nepogoda sa gradom i olujnim vetrom
Naslovi.ai pre 2 minutajoš 53 povezane

Oglasilo se Ministarstvo prosvete o incidentu u beogradskoj školi: Osudili napad na direktora
Telegraf pre 1 satjoš 29 povezanih

Protesti u Nepalu doveli do ostavke premijera i političke krize
Naslovi.ai pre 1 satjoš 47 povezanih

Francuska policija saopštila: U protestima "Blokiraj sve" učestvovalo 175.000, uhapšeno 473 osoba
Telegraf pre 26 minutajoš 29 povezanih

Moskva: Nije bilo namere da se napadnu ciljevi na poljskoj teritoriji
N1 Info pre 2 satajoš 77 povezanih