Povezane vesti
"Pevala sam raznim ljudima, Jadranka je imala nesreću da je usnime": Milica ostavila sve bez teksta priznanjem
Mondo 06.04.2025
Todorovićeva se u razgovoru s crnogorskim medijima dotakla i druženja s Jadrankom Bajraktarović. Milica Todorović je nedavno bila u centru skandala, pošto je njen bivši verenik Mario B. uhapšen, a sada se dotakla i druženja i svog odnosa s koleginicom iz… »
"Pevala sam isto što i jadranka, samo je ona imala nesreću da su je usnimili!" Šok priznanje Milice Todorović, otkrila veliku…
Kurir 06.04.2025
Milica Todorović je nedavno bila u centru skandala pošto je uhapšen njen bivši verenik Mario B., a sada se dotakla i druženja i svog odnosa s koleginicom iz takmičenja Jadrankom Barjaktarović. - Ja mrzim pretvaranja i laži. Kad se njoj sve to desilo… »
Vesti dana »
RHMZ izbacio prognozu za novogodišnju nedelju i ne planirajte ništa dok je ne vidite
Nova pre 4 satijoš 20 povezanih
Studenti nastavili prikupljanje potpisa za raspisivanje izbora
Radio sto plus pre 47 minutajoš 37 povezanih
Uklonjeni šatori Ćacilenda ispred Skupštine Srbije, postavljaju se montažni objekti
Radio 021 pre 2 satajoš 18 povezanih
Izbori na Kosovu: 'Politički zemljotres', kriza opozicije i Kurtijev (verovatni) treći mandat
BBC News pre 22 minutajoš 45 povezanih