Povezane vesti
"Pevala sam raznim ljudima, Jadranka je imala nesreću da je usnime": Milica ostavila sve bez teksta priznanjem
Mondo 06.04.2025
Todorovićeva se u razgovoru s crnogorskim medijima dotakla i druženja s Jadrankom Bajraktarović. Milica Todorović je nedavno bila u centru skandala, pošto je njen bivši verenik Mario B. uhapšen, a sada se dotakla i druženja i svog odnosa s koleginicom iz… »
"Pevala sam isto što i jadranka, samo je ona imala nesreću da su je usnimili!" Šok priznanje Milice Todorović, otkrila veliku…
Kurir 06.04.2025
Milica Todorović je nedavno bila u centru skandala pošto je uhapšen njen bivši verenik Mario B., a sada se dotakla i druženja i svog odnosa s koleginicom iz takmičenja Jadrankom Barjaktarović. - Ja mrzim pretvaranja i laži. Kad se njoj sve to desilo… »
Vesti dana »
Američka pomorska blokada počela, Tramp preti uništenjem brodova, Iran uzvraća: „Nijedna luka u regionu neće biti bezbedna“
Danas pre 11 minutajoš 85 povezanih
Peter Mađar obećao: Istraživanje korupcije, otpuštanje partijskih kadrova, raspuštanje državne TV
Beta pre 36 minutajoš 190 povezanih
Peter Mađar obećao: Istraživanje korupcije, otpuštanje partijskih kadrova, raspuštanje državne TV
Pravo u centar pre 30 minutajoš 23 povezane
Ova odluka ostaje na snazi: Mađar o kupovini ruske nafte i saradnji sa Moskvom
Mondo pre 5 minutajoš 24 povezane
UKC Niš: Devojka povređena u nesreći kod Aleksinca u životnoj opasnosti; Vozaču određen pritvor
RTS pre 5 satijoš 28 povezanih