Povezane vesti
"Govorio mi je da ima papire za razvod, svi su znali osim mene": Ove reči su Katarini Grujić slomile srce
Mondo 06.04.2025
Katarina Grujić davno je priznala da je bila u vezi sa oženjenim muškarcem. Pevačica Katarina Grujić uživa u srećnom braku sa suprugom fudbalerom Markom Gobeljićem, sa kojim je i dobila ćerku, a nedavno je priznala da je bila u vezi sa oženjenim… »
"Rekao mi je da ima papire za razvod" Ove reči su Katarini Grujić slomile srce, verovala mu je
Kurir 06.04.2025
Pevačica Katarina Grujić uživa u srećnom braku sa suprugom fudbalerom Markom Gobeljićem, sa kojim je i dobila ćerku, a nedavno je priznala da je bila u vezi sa oženjenim muškarcem. Iako danas uživa u idiličnom porodičnom životu, pevačica Katarina Grujić… »
"Rekao mi je da ima papire za razvod": Ove reči su Katarini Grujić slomile srce, verovala mu je
Blic 06.04.2025
Pevačica Katarina Grujić uživa u srećnom braku sa suprugom fudbalerom Markom Gobeljićem, sa kojim je i dobila ćerku, a nedavno je priznala da je bila u vezi sa oženjenim muškarcem. Iako danas uživa u idiličnom porodičnom životu, pevačica Katarina Grujić… »
Vesti dana »
Mađar srušio snove Ukrajincima: Neće učestvovati u kreditu EU - ovo je razlog
Večernje novosti pre 39 minutajoš 28 povezanih
Počela pomorska blokada Irana, Tramp preti uništenjem brodova, Teheran najavljuje čvrst odgovor
NIN pre 39 minutajoš 93 povezane
Mađar nakon ubedljive pobede optužio Orbanove ljude: "Upravo uništavaju osetljiva dokumenta, ali neće im proći"
NIN pre 38 minutajoš 200 povezanih
Peter Mađar o Ukrajini: Isključeno da EU primi neku zemlju dok je u ratu
Danas pre 1 satjoš 23 povezane
(Foto) Ovo je Nataša (19) koja je poginula kod Aleksinca: Roditelji zavijeni u crno zbog smrti jedinice
Mondo pre 5 satijoš 28 povezanih