Povezane vesti
"Govorio mi je da ima papire za razvod, svi su znali osim mene": Ove reči su Katarini Grujić slomile srce
Mondo 06.04.2025
Katarina Grujić davno je priznala da je bila u vezi sa oženjenim muškarcem. Pevačica Katarina Grujić uživa u srećnom braku sa suprugom fudbalerom Markom Gobeljićem, sa kojim je i dobila ćerku, a nedavno je priznala da je bila u vezi sa oženjenim… »
"Rekao mi je da ima papire za razvod" Ove reči su Katarini Grujić slomile srce, verovala mu je
Kurir 06.04.2025
Pevačica Katarina Grujić uživa u srećnom braku sa suprugom fudbalerom Markom Gobeljićem, sa kojim je i dobila ćerku, a nedavno je priznala da je bila u vezi sa oženjenim muškarcem. Iako danas uživa u idiličnom porodičnom životu, pevačica Katarina Grujić… »
"Rekao mi je da ima papire za razvod": Ove reči su Katarini Grujić slomile srce, verovala mu je
Blic 06.04.2025
Pevačica Katarina Grujić uživa u srećnom braku sa suprugom fudbalerom Markom Gobeljićem, sa kojim je i dobila ćerku, a nedavno je priznala da je bila u vezi sa oženjenim muškarcem. Iako danas uživa u idiličnom porodičnom životu, pevačica Katarina Grujić… »
Vesti dana »

Upozorenje na nepogodno vreme u Srbiji sa pljuskovima, grmljavinom i jakim vetrom
Naslovi.ai pre 43 minutajoš 49 povezanih

Treći mandat za predsednika opštine u Kosjeriću, Skupštinom ponovo predsedava ista osoba
Insajder pre 33 minutajoš 21 povezana

Pomen žrtvama „Oluje“ u Crkvi Svetog Marka u Beogradu i u Hramu Hrista Spasitelja u Banjaluci
Danas pre 2 satajoš 21 povezana

Tramp najavio posetu Vitkofa Rusiji i moguće sankcije zbog Ukrajine
Naslovi.ai pre 4 satijoš 25 povezanih

ATP turnir Belgrade Open seli se iz Beograda u Atinu u novembru 2025.
Naslovi.ai pre 2 satajoš 32 povezane