Повезане вести
"Говорио ми је да има папире за развод, сви су знали осим мене": Ове речи су Катарини Грујић сломиле срце
Мондо 06.04.2025
Катарина Грујић давно је признала да је била у вези са ожењеним мушкарцем. Певачица Катарина Грујић ужива у срећном браку са супругом фудбалером Марком Гобељићем, са којим је и добила ћерку, а недавно је признала да је била у… »
"Рекао ми је да има папире за развод" Ове речи су Катарини Грујић сломиле срце, веровала му је
Курир 06.04.2025
Певачица Катарина Грујић ужива у срећном браку са супругом фудбалером Марком Гобељићем, са којим је и добила ћерку, а недавно је признала да је била у вези са ожењеним мушкарцем. Иако данас ужива у идиличном породичном животу… »
"Рекао ми је да има папире за развод": Ове речи су Катарини Грујић сломиле срце, веровала му је
Блиц 06.04.2025
Певачица Катарина Грујић ужива у срећном браку са супругом фудбалером Марком Гобељићем, са којим је и добила ћерку, а недавно је признала да је била у вези са ожењеним мушкарцем. Иако данас ужива у идиличном породичном животу… »
Вести дана »

Трамп стигао у Лондон: Следе сусрети са краљем и премијером Велике Британије
Курир пре 9 минутајош 2 повезане

Огласио се ФСС после вести да је преминуо Дејан Миловановић: Оставио је дубок траг у дресу националних селекција
Данас пре 54 минутајош 1 повезана

Подигнута оптужница за убиство Чарлија Кирка: Тужилац ће тражити смртну казну (видео)
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана

Мацут са делегацијом Кине: Јачање партнерства кроз економске пројекте и политичку сарадњу
Данас пре 6 сатијош 1 повезана

Поново се огласио МУП: Објавио фотографије метка који је испаљен у Новом саду: "Нема трагова забрањених супстанци"
Блиц пре 19 минутајош 2 повезане