Povezane vesti
"Govorio mi je da ima papire za razvod, svi su znali osim mene": Ove reči su Katarini Grujić slomile srce
Mondo 06.04.2025
Katarina Grujić davno je priznala da je bila u vezi sa oženjenim muškarcem. Pevačica Katarina Grujić uživa u srećnom braku sa suprugom fudbalerom Markom Gobeljićem, sa kojim je i dobila ćerku, a nedavno je priznala da je bila u vezi sa oženjenim… »
"Rekao mi je da ima papire za razvod" Ove reči su Katarini Grujić slomile srce, verovala mu je
Kurir 06.04.2025
Pevačica Katarina Grujić uživa u srećnom braku sa suprugom fudbalerom Markom Gobeljićem, sa kojim je i dobila ćerku, a nedavno je priznala da je bila u vezi sa oženjenim muškarcem. Iako danas uživa u idiličnom porodičnom životu, pevačica Katarina Grujić… »
"Rekao mi je da ima papire za razvod": Ove reči su Katarini Grujić slomile srce, verovala mu je
Blic 06.04.2025
Pevačica Katarina Grujić uživa u srećnom braku sa suprugom fudbalerom Markom Gobeljićem, sa kojim je i dobila ćerku, a nedavno je priznala da je bila u vezi sa oženjenim muškarcem. Iako danas uživa u idiličnom porodičnom životu, pevačica Katarina Grujić… »
Vesti dana »
Oblačno i kišovito vreme u Srbiji uz olujni jugoistočni vetar i narandžasti meteo-alarm na jugu Banata
Naslovi.ai pre 59 minutajoš 22 povezane
Odbor za kulturu i informisanje danas o predlogu kandidata saveta nacionalnih manjina za člana Saveta REM-a
RTS pre 24 minutajoš 14 povezanih
Uskoro radovi na Železničkoj stanici u Novom Sadu, raspisane dve nabavke
Radio 021 pre 44 minutajoš 10 povezanih
Novi detalji o obaveznom vojnom roku: Spremaju se kasarne za prijem novih vojnika, 75 dana najoptimalnije rešenje
Alo pre 24 minutajoš 11 povezanih