Povezane vesti
"Govorio mi je da ima papire za razvod, svi su znali osim mene": Ove reči su Katarini Grujić slomile srce
Mondo 06.04.2025
Katarina Grujić davno je priznala da je bila u vezi sa oženjenim muškarcem. Pevačica Katarina Grujić uživa u srećnom braku sa suprugom fudbalerom Markom Gobeljićem, sa kojim je i dobila ćerku, a nedavno je priznala da je bila u vezi sa oženjenim… »
"Rekao mi je da ima papire za razvod" Ove reči su Katarini Grujić slomile srce, verovala mu je
Kurir 06.04.2025
Pevačica Katarina Grujić uživa u srećnom braku sa suprugom fudbalerom Markom Gobeljićem, sa kojim je i dobila ćerku, a nedavno je priznala da je bila u vezi sa oženjenim muškarcem. Iako danas uživa u idiličnom porodičnom životu, pevačica Katarina Grujić… »
"Rekao mi je da ima papire za razvod": Ove reči su Katarini Grujić slomile srce, verovala mu je
Blic 06.04.2025
Pevačica Katarina Grujić uživa u srećnom braku sa suprugom fudbalerom Markom Gobeljićem, sa kojim je i dobila ćerku, a nedavno je priznala da je bila u vezi sa oženjenim muškarcem. Iako danas uživa u idiličnom porodičnom životu, pevačica Katarina Grujić… »
Vesti dana »
Ministar Bratina za Sputnjik: Trebalo bi proširiti nadležnosti REM-a na sve medije i društvene mreže
Sputnik pre 8 minutajoš 32 povezane
Rio Tinto obustavlja projekat litijuma Jadar, ostaje u Srbiji i planira sveobuhvatnu procenu troškova
Naslovi.ai pre 18 minutajoš 51 povezana
Građani blokirali dolazne i odlazne perone Međumesne autobuske stanice u Novom Sadu
Beta pre 58 minutajoš 5 povezanih
„Sinoć je došlo do problema“: Dijana Hrka se uznemirila, jer su joj drugog sina zvali sa nepoznatog broja
Danas pre 1 satjoš 47 povezanih