Povezane vesti
"Govorio mi je da ima papire za razvod, svi su znali osim mene": Ove reči su Katarini Grujić slomile srce
Mondo 06.04.2025
Katarina Grujić davno je priznala da je bila u vezi sa oženjenim muškarcem. Pevačica Katarina Grujić uživa u srećnom braku sa suprugom fudbalerom Markom Gobeljićem, sa kojim je i dobila ćerku, a nedavno je priznala da je bila u vezi sa oženjenim… »
"Rekao mi je da ima papire za razvod" Ove reči su Katarini Grujić slomile srce, verovala mu je
Kurir 06.04.2025
Pevačica Katarina Grujić uživa u srećnom braku sa suprugom fudbalerom Markom Gobeljićem, sa kojim je i dobila ćerku, a nedavno je priznala da je bila u vezi sa oženjenim muškarcem. Iako danas uživa u idiličnom porodičnom životu, pevačica Katarina Grujić… »
"Rekao mi je da ima papire za razvod": Ove reči su Katarini Grujić slomile srce, verovala mu je
Blic 06.04.2025
Pevačica Katarina Grujić uživa u srećnom braku sa suprugom fudbalerom Markom Gobeljićem, sa kojim je i dobila ćerku, a nedavno je priznala da je bila u vezi sa oženjenim muškarcem. Iako danas uživa u idiličnom porodičnom životu, pevačica Katarina Grujić… »
Vesti dana »
Počeo da radi portal "Ko si, bre, ti"; Vučić: Daćemo sve od sebe da odgovorimo na svaku prijavu
RTS pre 2 minutajoš 25 povezanih
Ormuz pod pritiskom dok SAD i Iran razmenjuju napade i vode pregovore; Hamnei sahranjen u Mašhadu
RTS pre 1 satjoš 27 povezanih
Danas pre podne sunčano, posle podne umereno naoblačenje, temperatura do 30 stepeni
Glas Zapadne Srbije pre 1 satjoš 24 povezane
Pao dalekovod u Španiji, buknuo požar, 12 mrtvih! Izvršena hitna evakuacija oko 1.000 ljudi! Objavljeni dramatični snimci širenja vatrene stihije (foto/video)
Kurir pre 52 minutajoš 17 povezanih
Junak još jedne pobede "trikolora" objasnio svoju povredu: Nacija može da odahne
Euronews pre 1 satjoš 25 povezanih