Povezane vesti
Ljubio fatalnu koleginicu, pa se ispovraćao: "Imala je neki grozan zeleni ruž, zgrabila me, a posle se smejala"
Mondo 06.04.2025
Glumac Asim Ugljen nedavno je šokirao javnost kada je priznao da mu nije bilo dobro nakon što je sa koleginicom snimio scenu u kojoj su se strasno ljubili. Hrvatski glumac Asim Ugljen, je jednom prilikom govorio o neprijatnoj situaciji koje je doživeo na… »
Ovu fatalnu glumicu (42) kolega poljubio na snimanju, pa se ispovraćao: "Dugo je trajalo, zgrabila me je, jedva sam čekao kraj"…
Blic 06.04.2025
Glumac Asim Ugljen nedavno je šokirao javnost kada je priznao da mu nije bilo dobro nakon što je sa koleginicom snimio scenu u kojoj su se strasno ljubili, te da se ispovraćao. Naime, hrvatski glumac Asim Ugljen je jednom prilikom govorio o neprijatnom… »
Vesti dana »

78 ovlašćenih predlagača, 16 kandidata i kandidatkinja do sada istupilo iz procesa izbora članova Saveta REM-a
Ozon press pre 17 minutajoš 50 povezanih

Drama dostiže vrhunac: Sad premeštaju vojne snage na Bliski istok nakon izraelskog napada na Iran
Večernje novosti pre 1 satjoš 25 povezanih

Novinarki Glasa Zaječara Anđeli Risantijević upućene gnusne uvrede na društvenim mrežama
Cenzolovka pre 6 satijoš 14 povezanih

Kako će izgledati iranska odmazda? Ovo je pet mogućih scenarija
Vesti online pre 32 minutajoš 14 povezanih

Jedini preživeli u padu aviona Er Indije: Nisam mogao da verujem da sam živ kad sam otvorio oči
Insajder pre 2 minutajoš 71 povezana