Povezane vesti
Ljubio fatalnu koleginicu, pa se ispovraćao: "Imala je neki grozan zeleni ruž, zgrabila me, a posle se smejala"
Mondo 06.04.2025
Glumac Asim Ugljen nedavno je šokirao javnost kada je priznao da mu nije bilo dobro nakon što je sa koleginicom snimio scenu u kojoj su se strasno ljubili. Hrvatski glumac Asim Ugljen, je jednom prilikom govorio o neprijatnoj situaciji koje je doživeo na… »
Ovu fatalnu glumicu (42) kolega poljubio na snimanju, pa se ispovraćao: "Dugo je trajalo, zgrabila me je, jedva sam čekao kraj"…
Blic 06.04.2025
Glumac Asim Ugljen nedavno je šokirao javnost kada je priznao da mu nije bilo dobro nakon što je sa koleginicom snimio scenu u kojoj su se strasno ljubili, te da se ispovraćao. Naime, hrvatski glumac Asim Ugljen je jednom prilikom govorio o neprijatnom… »
Vesti dana »
„Dijasporo, ovo je tvoja prilika“: Studenti u blokadi objavili kako građani Srbije mogu iz inostranstva dati svoj potpis za studente
Mašina pre 2 satajoš 47 povezanih
Uklonjeni šatori, postavljeno božićno selo ispred Narodne skupštine
RTS pre 49 minutajoš 20 povezanih
Lavrov: Kijev noćas dronovima napao Putinovu rezidenciju, svi dronovi odbijeni
Beta pre 20 minutajoš 31 povezana
Cvejić (SRCE): Vučićev jučerašnji rastanak sa ćacilendom na RTS-u trajao sedam minuta, to vredi kao sedam sati na Informeru
Glas Šumadije pre 1 satjoš 28 povezanih