Povezane vesti
Dragoljub prodaje prelepu kuću za 13.000 evra! Porodična kuća može da bude i vikendica, a ulaganja minimalna
Kurir pre 21 dana
Pronašli smo prelepu kuću u opštini Novi Kneževac. Nalazi se van grada i idealna je za porodicu. Može da posluži i kao vikendica. Vlasnik kaže da je kuća potpuno opremljena i da nisu potrebna velika ulaganja. Cena kuće je svega 13.000 evra… »
Dragoljub prodaje prelepu kuću za 13.000 evra! Nalazi se u mirnom mestu: Velika ulaganja nisu potrebna
Blic pre 22 dana
Pronašli smo prelepu kuću u opštini Novi Kneževac. Nalazi se van grada i idealna je za porodicu. Može da posluži i kao vikendica. Vlasnik kaže da je kuća potpuno opremljena i da nisu potrebna velika ulaganja. Cena kuće je svega 13.000 evra… »
Vesti dana »

Predata peticija za raspisivanje konkursa za članove Saveta Regulatornog tela za elektronske medije u Srbiji
Slobodna Evropa pre 1 satjoš 26 povezanih

(VIDEO) Žandarmerija pokušala silom da rastera Novosađane ispred Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja
N1 Info pre 6 minutajoš 24 povezane

"Možda I ja raspišem izbore, nikad se ne zna": Vučić: "Oni od mene ne traže i nisu tražili ništa i siguran sam i da neće tražiti" (video)
Blic pre 6 minutajoš 18 povezanih

Studenti maratonci krenuli iz Varaždina, doček u Beogradu za pešake iz Pomoravlja
RTV pre 48 minutajoš 12 povezanih