Повезане вести
"Само да изведем наше пилиће и ето ме, чекај ме": Потресна објава удовице Жељка Рутовића дан пред сахрану
Мондо 06.04.2025
Жељко Рутовић преминуо је 31. марта, после тешке болести, у једној болници у Италији, а породица се тешко носи са губитком. Породица, пријатељи и познаници опростили су се од Жељка Рутовића, који ће бити сахрањен у… »
"Чекај ме, само да изведем наше пилиће и ето ме..." Дан пред сахрану удовица Жељка Рутовића има болну објаву
Телеграф 06.04.2025
Породица и пријатељи опраштају се од Жељка Рутовића. Дан пред сахрану, супруга и његова деца дали су читуље. Жељко Рутовић ће бити сахрањен у понедељак, 7. априла, на Новом гробљу у Београду. Контроверзном бизнисмену… »
"Чекај ме, само да изведем пилиће онако како смо причали и ето ме": Породица се опрашта од Жељка Рутовића у читуљама дан…
Блиц 06.04.2025
Породица и пријатељи Жељка Рутовића опраштају се од њега, а дан пред сахрану су и његова супруга и деца дали читуље. Жељко Рутовић ће бити сахрањен у понедељак, 7. априла на Новом гробљу у Београду, а неутешна породица… »
Објављен снимак довожења тела Жељка Рутовића из Италије: Колона возила иде Београдом, осветљен ковчег
Блиц 05.04.2025
Жељко Рутовић умро је 31. марта након тешке болести, у болници у Италији. Сахрана контроверзног бизнисмена Жељка Рутовића биће у понедељак на Новом гробљу у Београду. Његова жена Мирјана Рутовић поделила је на мрежама да је… »
Вести дана »
Све о дербију Партизан - Звезда: Спектакл у Арени пред НБА "зверкама", а 10 кошаркаша не игра
Мондо пре 17 минутајош 53 повезане
"Веома моћно оружје штити грађане Ниша"; Вучић: Све време набављамо нова и најмодернија средства ФОТО/ВИДЕО
Б92 пре 17 минутајош 15 повезаних